sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Onnettaren suosiossa

Koru on todellisuudessa enemmän ruskea.

Puutarhabloggareiden joukkoon mahtuu runsain määrin monenlaista osaamista. Taitavat valokuvaajat paljastuvat nopeasti, kun he värittävät kertomuksiaan upeilla kuvillaan. Erityisen paljon iloitsen lintu- ja eläinkuvaajista, sillä itselläni ei ole lintukuvaukseen sopivaa kalustoa. Enkä ehkä hyvä lintukuvaaja olisi kunnon vempaimillakaan. On siis todella mukavaa käydä vierailulla blogeissa, joissa pääsee ihailemaan loistavia kuvia.

Kädentaitajia löytyy myös ihan joka lähtöön. Yksi entisöi vanhoja huonekaluja, toinen tuunaa kirppislöydöistä ihania sisustus- ja käyttöesineitä, kolmas luo keramiikasta iloa silmälle ja hyötyä niin kotiin kuin puutarhaankin. Käsityöihmisiäkin on pukuompelusta tilkkutöiden kautta kaikenlaiseen kutomiseen ja neulomiseen.

Koruntekijöitäkin on joitakin ja viimeisin löytö tällä saralla on Vikki kuvailee -blogin Vikki, jonka naistenpäivän arvonnassa voitin ihastuttavan kaulakorun. En tiennytkään, että Vikki tekee todella kauniita koruja.


Onnetar suosi minua myös Mielen lumoa -blogin Intianmintun arvonnassa. Sain kaksi lippua Turun Piha & puutarha -messuille, jonne menen naapurin Maritin kanssa. Muuten tuskin Turkuun olisi tullut lähdettyä, vaikka meiltä sinne pääsee moottoritietä melkeinpä nurkalta.

Usein kevätmessujen jälkeen olen hiukan pettynyt ja täällä blogissakin marisen, että taisi olla viimeinen kerta. Nyt päätin, että marinat sikseen. Kevätmessut ovat joka tapauksessa oivallinen päätös pitkälle talvelle ja avaus uuteen kasvukauteen. Pääsee haistelemaan puutarhan tuulahduksia hetkellä, jolloin omassa pihassa ei vielä paljon ole tehtävää. Aina sieltä joku siemen mukaan lähtee. Joko konkreettisesti tai sitten ideana päähän muhimaan.

41 kommenttia:

  1. Onnea onnettaren suosikille! <3
    Voititkin tosi kivat palkinnot.
    Ja oikein mukavaa messuilua! Turun messuja on paljon kehuttu, en kuitenkaan ole siellä koskaa ollut pitkän välimatkan takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkuun on toki meiltäkin ajamista, mutta toisaalta tässä on koko talvi olla möllötetty. Tosin eilen maalasin eteisen ja tänään jatkan olohuoneen puolella, kunhan saan lisää maalia.
      Kivassa seurassa on mukava matkata.

      Poista
  2. Onnittelut ihanasta kaulakorusta! Ja mukavaa messumatkaaa teille molemmille Turkkuseen!

    VastaaPoista
  3. Onnea upea kaulakoru mukavaa reissua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru on luonnossa kuvaakin kauniimpi. Olen sitä jo käyttänytkin.

      Poista
  4. Onneksi olkoon, kivoja arvontavoittoja! Minäkin olen todennut, että en messuille ilman hyvää syytä lähde. Siellä on aina ryysistä eikä mitään kovin uutta - mieluummin olen käyttänyt tuon ajan pihalla pyörimiseen ja käynyt sitten vaikka Marketanpuiston kevättapahtumassa. Mutta toisaalta hyvä linjanveto suhtautua asioihin myönteisesti :) Sillä kulmalla saa messuista varmasti parhaiten irti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marketanpuiston kevättapahtuma on mukava paikka, jonne toivon ehtiväni tänä vuonna. Viime vuosi taisi jäädä väliin. Voipi olla, että nytkin tulen messuilta pois kyllästyneenä, mutta ajattelin lähteä positiivisella asenteella matkaan.

      Poista
  5. Onnea hienoista voitoista! Onpa kaunis kaulakoru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaulakoru on tosiaan kaunis. Ja Vikin ihan itse tekemä.

      Poista
  6. Onnea voitoista, sinulla on tuuria :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina joskus onni osuu kohdalle. Rahapeliarvonnoissa en voita koskaan.

      Poista
  7. Onnea voitoista! Minullakin on ollut aika hyvää arpaonnea viime vuosina, monta voittoa on tännekin kotiutunut. Noin yht,äkkiä muistelen että muutama kirja, sukat, koruja, siemeniä ja viime keväänä messuliput Helsinkiin.
    En minäkään suurin odotuksin messuille mene, mutta aina sieltä jotakin ideaa ja silmäniloa saa mukaansa. Ja näin keväällä se piristää, kun ei vielä omalla pihalla juurikaan mitään katsottavaa löydy. Mukavaa kesaaikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeviregina! Kellot rukkasin kesäaikaan jo illalla.
      Kyllä niistä messuista pohdittavaa riittää hetkeksi aikaa. Jotenkin siitä on tullut joka keväinen tapa, josta ei oikein enää osaa luopua.

      Poista
  8. Onnittelut voitoista!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Vikki, pidän korusta todella paljon ja se on jo ollut käytössäkin.

      Poista
  10. Puutarhaihmisissä on todellakin paljon käsistään taitavia tekijöitä. Sinä olet ihan huippu sukantekijä, ei voi muuta kuin ihastella. Onnittelut arvontavoitoista, minä lähden puutarhamessuille ensi kertaa elämässäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhamessut ovat mukava kevään tunnelman virittäjä. Ehkä sinne on paras mennä avoimin mielin ilman mitään erityisodotuksia. Silloin ei ainakaan pety, päinvastoin.

      Poista
  11. Onnea voitoista! Messuilua tiedossa ja sait kauniin korun. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, sinulla on Tukholman messut edessä. Niistä itse vasta unelmoin, mutta kenties joskus...

      Poista
  12. Onnea voitoista! Hienot voitot. Minäkin osallistuin vikin arvontaan, mutta se itse arvontaarvontapostaus on kyllä mennyt ihan ohi. Pelaguu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vikki laittoi arvonnan tuloksen naistenpäivän arvontapostauksen kommenttiosioon. Minultakin meinasi mennä ohi.

      Poista
  13. Onnea! Hienot voitot.
    Täältä asti on vähän vaikea lähteä minnekään puutarhamessuille. Joten voi olla ettei pääse tänä keväänä ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin minäkään lähtisin, jos pitäisi toiselle puolelle Suomea kulkea. Helsinkiin minulla on lyhyt matka, eikä Turkukaan mitenkään mahdoton.

      Poista
  14. Onneksi olkoon!!!!
    Minäkin aina purnaan messutarjontaa, mutta silti olen taas menossa Helsingin messuille. Menen asenteella, tilaan multakuorman ja kaikki muu on extraa, niin enpä pety

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullakin on hyvä asenne. Jos liikoja odottaa, pettyy. Messuilla on kaikkea kaunista, josta varmasti iloitsee, vaikka ei mitään ostaisikaan.

      Poista
  15. Onnittelut voitoista ja mukavaa uuden viikon alkua!

    VastaaPoista
  16. Onnea voitoista! Minä en ole vielä koskaan puutarhamessuilla käynyt, vaikka Turkuun ei ihan mahdoton matkakaan olisi. Toivottavasti messut yllättävät iloisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän taas olen tavanomaisen tohkeissani messuilta tullessa. Aina siellä kaikkea kivaa näkee.

      Poista
  17. Onnia voitoosta! Messut on aina mukavaa vaihtelua, vaikkei ne kaikkia orotuksia täyttääsikkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelua nimenomaan. Meillä on pihalla vielä sen verran runsaasti lunta, ettei ole toivoakaan mistään rapsuttelupuuhista.

      Poista
  18. Sua onkin onni potkassu oikein huopasyylingällä, pehmosesti. Onnistuneita messuiluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavan pehmoisesti tussahti onni tällä kertaa. Hyvän mielen voittoja.

      Poista
  19. Onnea upeista voitoista, kaunis koru ja varmasti mukava messumatka! Aurinkoista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  20. Ihania nuo edellisen postauksen neuleet, vallankin nuo junasukat, olivatko ne junasukat, nuo makkarat :D ihanat kuitenkin ja kaikki muutkin!

    Onnea, olet ollut onnettaren suosiossa, siitä täytyy aina iloita! Vikki tosiaan tekeen tosi upeita koruja, niitä olen käynyt ihailemassa useita kertoja! Myös messuliput olivat iloinen ylläri!

    Onnea ja kaikkea hyvää tulevaankin toivon Sinulle!

    VastaaPoista
  21. Onnittelut hyvästä arpaonnesta! Sait upeat helmet!

    VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!