keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Puutarhaohjelmat televisiossa


Tiesitkö, että YLE Teema Femmalla pyörii sunnuntaisin klo 18.30 aiemmilta vuosilta tutun ruotsalaisen Puutarhakausi-ohjelman uudet jaksot. Pernilla Månsson Colt ja puutarhamestari John Taylor tekevät monia puutarhaan liittyviä toimia yhdessä kokki Tareq Taylorin ja sisustaja Malin Perssonin kanssa. Tulevana sunnuntaina on vuorossa jo neljäs jakso, mutta aiemmat kolme jaksoa on mahdollista katsoa YLE Areenassa.

Sattumoisin huomasin, että lauantaisin menee YLE 1:llä Rakkaudesta puutarhaan 6. kausi. Ohjelmassa monille puutarhaihmisille tuttu Alan Titchmarsh kunnostaa puutarhoja perustuksiaan myöten ammattilaisten David Domoneyn, Katie Rushworthin ja Frances Tophillin kanssa. Sarjan ensimmäinen osa meni minulta täysin ohi, sillä harvoin olen tv:n äärellä aamulla klo 7.10. Tämänkin ohjelman voi onneksi katsoa YLE Areenasta, joten sen vuoksi ei tarvitse lauantaiaamuna herätyskelloa laittaa soimaan.

Kun aktiivinen puutarhakausi meillä alkaa, ei television ääressä enää tule istuttua. Nyt sentään ohjelmista ennättää vielä ideoita omaan tarpeeseen etsiä.

Kukkaisia ideoita ja tv-istuntoja teille kaikille!