tiistai 15. helmikuuta 2022

Ystävyyttä vuoden jokaiselle päivälle - arvonta!

 

Ystävänpäivänä postilaatikosta löytyi mieluinen paketti. Oma Piha -lehden toimitusväki halusi ilahduttaa muutamia puutarhabloggareita tämän vuoden Pihakalenterilla. Takuuvarmasti ilahduin.

Tämä Pihakalenteri on ollut minulle tuttu jo useamman vuoden ajan. Olen tilannut sen aina ajoissa, jotta pääsen tekemään kirjauksia heti kunkin vuoden alusta lähtien. Tuorein, 11. Pihakalenteri kolahti postilaatikkoon jouluviikolla. Raportoin siitä täällä

Luonnollisesti minulla ei ole käyttöä kahdelle samanlaiselle kalenterille. Koska kaikkea hyvää on kiva jakaa, päätin järjestää kalenterista arvonnan. Joku teistä saa itselleen tuoreen Pihakalenterin. Vaikka vuodesta on kohta jo kaksi kuukautta mennyt, ehtii kalenteriin vielä hyvin kirjata kylvöt ja keväsuunnitelmat tai katsoa kaverien nimipäivät. Samalla saa oivallisen tilaisuuden tutustua tähän mukavaan ja käyttökelpoiseen kalenteriin.

Arvonnan säännöt:

  • arvontaan voivat osallistua blogini lukijoiksi kirjautuneet jättämällä kommentin tähän postaukseen (voit tarkastaa, oletko lukija, blogini oikean sivubannerin "Lukijat" -osiosta)
  • jokainen saa yhden arvan
  • laita kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, johon voin ilmoittaa voitostasi ja jonka avulla pyydän yhteystietosi kalenterin postittamista varten (mikäli s-postiosoitetta ei löydy blogistasi tai sinulla ei ole omaa blogia) 
  • arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy la 19.2.2022 klo 20.00
  • postitan kalenterin vain kotimaiseen osoitteeseen 
  • mikäli kalenterin voittanut ei ilmoita yhteystietojaan ke 23.2. mennessä, voitto siirtyy arvonnassa kakkoseksi tulleelle
 Onnea arvontaan!
 
Naapurilta saamme aina hienot, itsetehdyt kortit.

Arvonnan puitteissa haluan myös kiittää kaikkia blogini lukijoita ja kommentoijia. Aina on kiva kirjoittaa juttuja sopivilla kuvilla maustettuna. Merkityksellistä bloggaamisesta teette kuitenkin te. Lämmin kiitos!

Iloa, valoa ja ystävyyttä vuoden jokaiseen päiväänne!