perjantai 18. kesäkuuta 2021

Synttäriarvonta suoritettu , onnea voittajille!

Rosa Hurdal - Norjanruusu


Synttäriarvonta on suoritettu. Onnettarena toimi tällä kertaa Randomizer, jonka arpomasta tuloksesta on kuvakaappaus alla. 

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille. Erityisen lämmin kiitos lukuisista kauniista sanoista, joita monilta teistä sain. Ne kertovat, että olen löytänyt tien aivan ihanien ihmisten joukkoon.


Linda Peltolan Viherpuutarha -kirja lähtee Kottikärryn kääntöpiirin Päiville.

Mari Mörön Kukkasillaan -kirjan saa luettavakseen Saran mökissä ja puutarhassa -blogin Saraheinä.

Merja Ojanperän mallin mukaan kutomani Helmi Orvokit pääsevät lämmittämään Hiidenkiven puutarhassa -blogin Minnan varpaita. 

Laitoin Randomizerin arpomaan neljännen blogin siltä varalta, että 1-3. sijoille tulee henkilö, jolla jo on jokin arvottavista kirjoista. Aika moni kertoi jo hankkineensa ihastuttavan Viherpuutarha-kirjan. Toisena perusteena 4. palkinnolle on Aurinko Kustannukselta saamani Paula Steelen Kotipuutarhurin vuosikalenteri, joka on kyllä aika herkullinen kauniine kuvineen, hyvine vinkkeineen ja runsaine muistiinpanotiloineen. Minulla ei tässä vaiheessa vuosikalenterille ole tarvetta ja niinpä ajattelin sen sopivan arvottavaksi. Toivottavasti vuosikalenteri ilahduttaa Hirnakan torppa -blogin Hirnakkaa.

 
Laitan voittajille sähköpostia ja pyydän samalla osoitetietoja palkinnon lähettämistä varten. 

Jatketaan kesästä ja lämmöstä nauttimista. Leppoisaa viikonloppua kaikille!