perjantai 10. tammikuuta 2014

AlekirjaostoksillaKirjaihmisen ei pidä mennä kirjakauppaan alennusmyyntien aikaan - eikä välttämättä muulloinkaan, sillä vaikea sieltä on päästä ulos ilman ostoksia. Tällä kertaa päätin pitäytyä tietopuolisessa materiaalissa ja ostin oheiset puutarhakirjat sekä kasan käsityökirjoja. Verkkokaupan kautta tilatut alekirjat eivät ole vielä saapuneet, mutta saman tyylin säilytin sielläkin.


Kirjaostoksia on jo tullut ahkerasti selattua ja noista käsityökirjoista olen löytänyt muutamia hyödyllisiä vinkkejä.


Minusta kaunokirjallinen anti tässä alessa oli aika vaatimaton. Mielenkiintoisimmat kirjat löytyvät jo hyllystäni ja parhaat tarjolla olleet dekkarit on jo tullut luettua kirjaston valikoimista.


Postinkantaja ilahdutti tänään Exotic Gardenin ja Korpikankaan siemenluetteloilla. Pikainen selauskierros on suoritettu ja seuraavaksi on syytä uppoutua intensiivisemmin luetteloihin. Toki haluan katsastaaa myös muiden siemenkauppiaiden tarjonnan. Laittakaapa kommentteihin vinkkejä varteenotettavista siemenkauppiaista.


Luvatusta lumisateesta huolimatta meillä on edelleen paljas maa. Aamulla nurmikolla oli vaatimaton kerros valkoista räntää, mutta sekin suli vesisateen myötä. Nyt sitten mielenkiinnolla odotellaan, tuleeko ennustetut pakkaset. Liukasta sitten ainakin on, kun tämänpäiväisen vesisateen kastelemat pinnat jämähtävät jääksi.

Nyt on kuitenkin edessä viikonloppu. Nauttikaa siitä, levätkää ja unelmoikaa viheriöivästä puutarhasta.