keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Uusia lankavärejä ja irtojalkojaTammikuussa kauppoihin tupsahti langoista uusia värjeä. Pitihän niitä päästä kokeilemaan, vaikka laatikko on pullollaan vanhempia värejä. Tämä fuksia-oranssi-valkoinen Raita-lanka on aika pirteä.Ja näin käy, kun katselee telkkaria kutomisen ohessa. Tarkoitus oli tehdä sukkiin sopivat tumput valepalmikolla, mutta yllättäen huomasinkin värkkääväni kuplalapasia. Enpä alkanut purkamaan. Eiköhän näillekin käyttäjä vielä löydy.


Punaisesta 7-veikasta kudoin pitkästä aikaa pipon. Itse asiassa edelliset pipot taisin tehdä 80-luvulla. Mallineule on monille muillekin tuttua Suvikummun Marjan blogista. Kaikki löytämäni mallipipot oli kudottu 7-veikkaa paksummista langoista, joten hiukan meni silmukkamäärä säätämiseksi. Kavennusohjeet löysin niinikään Marjan blogista. Jotta mallineule säilyisi loppuun saakka, se vaatii omanlaisensa kavennukset.

Female Mannequin Feet.

Valmiiden sukkien kuvaaminen on välillä vähän hankalaa. Varsinkin, jos yrittää omia jalkojaan kuvata. Monissa blogeissa olen nähnyt kuvan kaltaisia irtojalkoja, mutta vihdoin viimein sain linkin, josta niitä voi omaan käyttöön tilata.

Suvikummun Marjalta sain linkin ja pienoisen harjoittelun jälkeen olen nyt saanut sieltä tilattua jalan. Oma jännityksensä on, milloin ja miten se saapuu kotiin, mutta aika näyttää. Tässä teille muillekin linkki tuohon brittiläiseen jalkakauppaan:
 http://www.morplan.com/shop/en/morplan/mannequin-feet