torstai 30. marraskuuta 2017

Se on täällä taas!


Postilaatikkoon kolahti mieluinen ja vähän jo odotettukin paketti. Pihakalenteri ensi vuodelle. Tämä on jo seitsemäs pihakalenterini ja joka vuosi olen siihen yhtä tyytyväinen. Tästä pihakalenterista on tullut oikeastaan eräänlainen päiväkirja, johon palaan etsiessäni tietoa esimerkiksi säästä tai puutarhaan liittyvistä asioista. Pihakalenterini paikka on olohuoneessa, sohvan viereisellä sivupöydällä. Illalla muiden töiden jälkeen kirjaan päivän tapahtumat ja monia muita asioita kalenteriin.


Kalenterista löytyy runsaasti tilaa niin yksittäisen päivän kirjauksille kuin laajemmillekin muistiinpanoille. Kalenterissa on lisäksi paljon hyödyllistä ja mukavaa luettavaa kauniilla kuvilla höystettynä. Kalenterin lopusta löytyy pensaiden, puiden ja köynnösten leikkuutaulukko, tietoa lannoituksesta ja torjunnasta sekä esikasvatettavien kesäkukkien ja vihannesten kylvökalenterit.

Kalenteritoimitukseen kuuluvat puutarhaneuvos Aarno Kasvi, maisema-arkkitehti Saila Routio, puutarhatoimittaja Pirkko Kahila, toimittaja Maaria Matsunaga ja OmaPiha-lehden päätoimittaja Jouko Tikkanen.  

Olen nähnyt tätä pihakalenteria myytävän myös kirjakaupoissa, mutta omani olen aina tilannut netin kautta.

omapiha.info/kalenteritilaus
tilaajapalvelu@omapiha.info
puh. 010 387 0880 (ark. 8-16)

Tämä postaus ei ole maksettu mainos. Haluan vain jakaa tietoa tuotteesta, johon olen itse mieltynyt ja josta uskon monen muunkin tykkäävän.