perjantai 20. toukokuuta 2016

Aamuvarhaisella


Rankkaa tämä flunssan oheissairastaminen. Ukkokulta köhii yö toisensa perään niin ankarasti, että taitaa koko tienoo siihen herätä. No, minä ainakin. Eihän hän sille mitään voi, joten toivotaan pikaista paranemista.

Suikeroesikko jaksaa kukkia taponlehden rinnalla

En ole muistanut käydä katsomassa blogin roskapostikansiota. Sieltä löytyi kolme viestiä vuodelta 2013, joihin en luonnollisesti ole huomannut vastata. Miksi ne ovat roskapostiin menneet, on arvoitus. Älkää siis ihmetelkö, jos välillä vastaukset kommentteihin uupuvat kokonaan. Aina syy ei näköjään ole kiireessä tai laiskuudessa.

Pikkusydän

Aamuvarhaista täällä työhuoneessa viettäessäni olen nauttinut ulkoa kuuluvasta mustarastaan laulusta. Parina iltana käkikin on kukkunut ihan lähellä. Nyt on se aika vuodesta, jolloin jokaisena vuorokaudenaikana on mahdollisuus nauttia upeista ulkoilmakonserteista. Vähäinenkin annos tuottaa suurta iloa kuulijalleen.

Kaunokaiset ruukussa

Vilkaisin juuri ikkunasta ulos taivaan harmautta ihmetellen. Siellä sataa. Ei rankasti vaan sellaista sopivan kastelevaa verkkaista ripottelua. Päiväksi on luvattu aurinkoista ja viikonlopuksi jopa aika lämmintä, joten tällainen aamusade on silkkaa iloa puutarhan kasveille.

Toinenkin bellis ruukussa

Blogini on saanut jälleen uusia lukijoita. Toivotan lämpimästi tervetulleiksi ainakin Me Liken, Ville Preiskarin ja Kaisa L:n ja ilman muuta kaikki ne, joita en ole aiemmin maininnut. Lukijalista näyttää omituisuuksia, joten ihan tarkkaan en uusia nimiä pysty haarukoimaan. Blogger on muutenkin viime päivinä jumittanut oikein kunnolla, joten lieneekö keväästä mennyt sekaisin.

Oikein ihania kevätpäiviä ja mukavaa viikonloppua kaikille!