sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kymmenen Kuvaa Kesään

Otan osaa Kymmenen Kuvaa Kesään -kuvahaasteeseen. Tarkoituksena on kuvata samaa kohdetta 10 kk ajan ja tehdä niistä kuvakollaasi.

Koska ehdin haasteeseen "mattimyöhäisenä", kaivoin ensimmäisen kuvani arkistoista. Se on kuvattu syyskuun ensimmäisellä viikolla työhuoneen ikkunasta ja ulkona sataa kaatamalla.
Näkymä työhuoneen ikkunasta perjantaina 7.9.2011 Näkymä työhuoneen ikkunasta sunnuntaina 21.10.2012
(älkää antako Juuson juoksunarun häiritä)
  

Näkymä työhuoneen ikkunasta sunnuntaina 21.10.2012
(älkää antako Juuson juoksunarun häiritä)


 Näkymä keittiön ikkunasta sunnuntaina 21.10.2012Tämä sunnuntaipäivä on valjennut harmaana ja hämäränä. Mittari näyttää runsasta +5 lämpöastetta ja päivän kääntyessä iltapäivän puolelle alkoi jälleen sataa. Ei onneksi kaatamalla, kuten edellisiltana, mutta sen verran kastelevana, ettei tee mieli mennä ainakaan pihalle haravoimaan. Olen käyttänyt ulkotöistä vapaan päivän pesemällä pyykkiä ja järjestelemällä työhuonettani. Jostain kumman syystä työpöydälle tuppaa kasaantumaan papereita ja lehtiä, ompelupöydälle irronneita nappeja ja ratkenneita saumoja. Sitten seuraa päivä, jolloin jostain löytyy virtaa niin paljon, että tekemättömien töiden kasa alkaa sen verran innostaa, että napit ja saumat tulee ommeltua, paperit löytävät mappeihinsa ja työpöydällä on jälleen tilaa.  .