sunnuntai 20. elokuuta 2017

Arvonta suoritettu


Synttäriarvontaan osallistui melkoinen määrä innostuneita kirjan tavoittelijoita. Arpoja meni "purnukkaan" 89 kpl, joista osa kaksi arpaa lunastaneilta. Koska Ukkokullalla oli muita kiireitä, käytin arpojana Random.org:ia.

Synttäriarvonta on suoritettu ja voittajat ovat:

  1. Saraheinä (Saran mökissä ja puutarhassa -blogi)
  2. Ulla (Rannanpihassa -blogi)
  3. Salli M
En huomannut ennakkoon pyytää kertomaan kirjasuosikkia, jonka tosin aika moni ilmoitti pyytämättäkin. Niinpä ensimmäiseksi arvonnassa tullut eli Saraheinä saa valita kolmesta kirjasta haluamansa. Toiseksi tullut eli Ulla pääsee valitsemaan jäljelle jääneistä kahdesta kirjasta ja kolmas kirja lähtee viimeiseksi nousseen arvan nimelle eli Sallille. Laitan voittaneille sähköpostia.

Sähköpostiviestissä kysyn myös vastaanottajan puhelinnumeroa, mitä ei ole pakko antaa. Kysyn asiaa siksi, että postissa kerrottiin paketin saapuvan nopeammin perille, jos posti voi laittaa vastaanottajalle saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Paketit lähtevät heti, kun olen saanut voittajilta osoitteet.

Kiitän sydämestäni kaikista ihanista kommenteista, joita synttäriarvontapostaukseen saapui. Kiitän myös kaikkia arvontaan osallistuneita ja toivotan onnea voittajille ja mukavaa elokuun loppua kaikille!