torstai 20. maaliskuuta 2014

Isä sairastaa, Juuso vaatii huomiota


Onpa elämässä ollut taas kaaosta. Eilen jouduin toimittamaan isän ambulanssilla sairaalaan. Hänellä oli kovia rintakipuja ja monenlaista muuta oiretta, jotka viittasivat sydänongelmiin. Verenpaine huiteli lukemissa 202/222. En ole päässyt puhumaan lääkärin kanssa, mutta tutkimuksia jatketaan ja isä pidetään sairaalassa. Vien illemmalla äidin isää katsomaan ja tässä päivän mittaan yritän saada enemmän tietoa tilanteesta.


Tilanne on kuitenkin sen verran hallinnassa, että ehdin tietsikalle maksamaan laskujani. Juuso näyttää olevan asiasta aivan eri mieltä. Sitä varmasti harmittaa, kun mamma huitelee pitkin maita ja mantuja, eikä ehdi olla kissansa seurana.


Maksa tässä nyt sitten laskuja ja hoida asioita tietokoneella, kun kissa ilmeilee näytön edessä ja istuksii papereiden päällä. 


Ulkona paistaa aurinko, mutta luvassa on lumisadetta. Aamulla mittarissa oli -12 astetta pakkasta, joten aika talvisissa merkeissä vielä tänään mennään. Huomiseksi on sentään luvassa ihan kunnolla lämpöasteita ja vesisadetta. Hurraa, se tietää lumelle kyytiä.


Juuso lähti pihalle ja sain laskut maksettua. Nyt sitten hoitamaan isän asioita. Tällaista on elämä iäkkäiden vanhempien lähiomaisena. Ei pääse arki kyllästyttämään.