keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Messuliput arvottu - onnea voittajille!


Lahden Pihapiiri-messujen kaksi lippua on arvottu random.orgia käyttäen. Messulipun saivat:

Päivi - Kottikärryn kääntöpiiri
Reeta

Pyydän kummaltakin sähköpostilla yhteystiedot, jotta voin postittaa liput mahdollisimman nopeasti. Messuthan ovat la-su 27.-28.4.

Onnea voittajille sekä kiitos kaikille osallistujille.
Kiitos lipuista KOKO Lahti Oy/Lahden Messuille.
Lahden Pihapiiri-messujen lippuarvonta lähestyy!


Joko sinulla on lippu Lahden Pihapiiri-messuille? Ellei, niin vielä on mahdollisuus koittaa onneasi ja voittaa lippu. Arvonta päättyy ke 10.4. klo 19.00.
 

Messuista se kevättohina viimein alkaa. Ilokseni sain arvottavaksi lippuja Lahden Pihapiiri-messuille, jotka järjestetään Lahden Messukeskuksessa (Salpausselänkatu 7) 27.-28.4.

Tuttuun tapaan Pihapiiri-messut esittelee puutarha-alan tuotteita ja palveluita. Messuilla voit löytää myös ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin. Juontajina toimivat monille puutarhabloggareille tutut puutarhatoimittaja Kati Jukarainen sekä puutarhakirjailija Maria Kesänen.

Messuilla voit tehdä ostoksia, esimerkiksi kesäkukkien ja yrttien taimia, siemeniä ja sipuleita sekä löytää vinkkejä omaan puutarhaan.

Ideapuutarhan istutuksissa on teemana luonnonkasvien, puutarhakasvien ja syötävien kasvien kerroksellinen yhdistely.

Lisää tietoja ja muuta tärkeää Lahden Pihapiiri-messuista löydät täältä
Arvon kaksi erillistä lippua. Arvonta alkaa nyt ja päättyy ke 10.4.19 klo 19.00

Jokainen kommenttikenttään arpajaisiin osallistuvaksi ilmoittautunut saa yhden arvan. Ilmoitathan kommenttisi yhteydessä s-postiosoitteesi, jonka välityksellä pyydän postiosoitteen lipun lähettämistä varten. Liput ovat siis paperisina, ei sähköisinä.

Arvon liput netin arvontakoneella.

Liput lahjoittaa KOKO Lahti Oy/Lahden Messut

Onnea arpajaisiin!