perjantai 9. marraskuuta 2018

Ideaköyhyyttä kera kissojen

Koristeomenapuu - Malus 'Musta Rudolf'

Tyhjä pää ja menoja täyteen ahdettu kalenteri on yhdistelmä, joka tyrehdyttää postausideat.  Aika hyvin ajanpuute ja väsymys vähentää myös blogien lukemista ja kommentoimista. Väliaikaista sekin, onneksi.

Loki ja Nemo

Kun  edelliseen liittää kahden villin kissaotuksen pitkän hoitorupeaman, ei ideoita muhi senkään vertaa. Luin lehdestä unta parantavia vinkkejä. Yksi niistä kehotti varmistamaan, ettei lemmikkien äänet pääse häiritsemään yöunta. Kuonokoppako kissoille pitäisi laittaa? Ja kaikki kahdeksan jalkaa sitoa, etteivät innostuisi leikkimään ratsuväkeä olohuoneessa pimeimpinä yön tunteina? Entä miten estää adhd-kissaa kävelemästä uneen vaipuneen hoitajansa päällä? Mihin laittaa yöksi kissa, joka osaa avata ovia? Ja jolleivat ovet millään keinolla aukene, ainahan niitä voi rynkyttää, kunnes meluun kyllästynyt ihminen avaa.
Käytettäköön tämä marraskuinen harmaus ja ideaköyhyys sielun ja kropan lepuuttamiseen. Tiedän kyllä olevani elossa, sillä yhtenä päivänä huomasin miettiväni, mitä tomaattilajikkeita alkuvuodesta kylvän. Mietintä ei johtanut mihinkään. Vielä. Vaan lupaavalta tuollainen mietintähetki tuntui.

Mukavaa viikonloppua ja isille hyvää isänpäivää!

PS.Kahdesta kissasta lähtee niin paljon karvaa, että kaikki kissojen suosikkipaikat on nyt peitelty torkkupeitoin. Kevyt torkkupeitto on helpompi laittaa pesukoneeseen, kuin kokonainen sohva.