maanantai 3. helmikuuta 2014

Tunnustus ja kutsu puutarhaleffaan

 
Kiitos Piha ja piennar -blogin Anski tästä ihanasta tunnustuksesta. Olen jo jakanut samaista tunnustusta, joten en tee sitä tällä kertaa. Ja ne, jotka eivät ole tätä tunnustusta saaneet, voivat ottaa sen vaikka tästä. Olen iloinen kaikista niistä blogikirjoittajista, joita seuraan ja luultavasti yhtä iloinen olen lukuisista blogeista, joita en ole vielä löytänyt. Kiva, kun olette täällä!

Kotipuutarha-lehti kutsui 650 nopeinta katsomaan Virpi Suutarin Eedenistä pohjoiseen -elokuvaa torstai-iltana 13.2.2014. Elokuva esitetään Helsingissä, Lasipalatsin Bio Rexissä. Varsinainen ensi-ilta on 7.3.2014. Tällaiset lukijalahjat ovat kivoja ja palkitsevat kestotilaajia.

Kotipuutarha esitteli elokuvaa näin:

EEDENISTÄ POHJOISEEN / GARDEN LOVERS

- rakkauselokuva puutarhanhoidon välttämättömyydestä
Eedenistä pohjoiseen on dokumentaarinen rakkauselokuva suomalaisista pariskunnista, joilla on intohimoinen suhde puutarhaan. Komediallisesti viritetyssä elokuvassa kurkistetaan pariskuntien kertomuksiin pensasaitojen sisäpuolelle. Puutarha antaa kehykset kertomuksille parisuhteen ristiriidoista ja iloista, se kuvastaa elämän monimuotoista kukoistusta, antaa voimaa ja yhdistää, mutta kääntyy myös luopumisen kohtauspaikaksi. Elokuvan pariskuntien välille kasvaa näkymätön side; omilla tarinoillaan he kuuntelevat, kommentoivat ja lohduttavat toinen toistaan.

Silkkikukan ytimessä

Toivotan Mimon mamin ja Maatuskan tervetulleiksi blogini lukijoiksi. Tuntuu ihan huikealta, että joku jaksaa jorinoitani vapaaehtoisesti seurata. Kiitos teille kaikille!