lauantai 29. marraskuuta 2014

Mikä vekotin?


Ystäväni löysi kuvassa olevan esineen kirpparilta ja ajatteli sen liittyvän jotenkin puutarhaan. Hän arveli esineen olevan vanha. Toisaalta se on saattanut lojua ulkosalla suojaamattomana ja on sen vuoksi ruostunut. Jotenkin tuo valkoiseksi maalattu tai käsitelty puuvarsi ei puolla esineen vanhuutta.


Kuka tietää, mikä tämä vekotin on ja mihin tarkoitukseen se on ajateltu?


Edellisessä postauksessa pohdiskelin google+ -pohjaisiin blogeihin lukijaksi kirjautumista. Lisäsin omaan blogiluettelooni muutaman tällaisen blogin ihan vain kopioimalla linkin seuraamieni blogien listaan. En siis lisännyt itseäni piireihin, kuten google+ -blogien etusivulla kehotetaan. Klikatessani "lisää piireihin" -painiketta saan seuraavan kommentin:

 Huomautus Picasa-käyttäjille:
  • Ihmiset, joiden kanssa olet jakanut albumeita, näkevät kyseiset kuvat profiilissasi ja Google-hakutuloksissaan.
  • Valokuvissasi, kommenteissasi ja tageissasi näytetään Picasa-lempinimen sijasta nimesi.
Kuka tahansa, jonka kanssa jaat albumin, näkee, kenen muun kanssa se on jaettu, ja voi jakaa sen uudelleen, ellet lukitse albumia.
  
Bloggerin käyttäjänä käytän myös Picasaa, mutta en ole valmis jakamaan sinne blogia varten lataamiani kuvia ja sen myötä henkilötietojani julkisesti. Tämän kommentin vuoksi saatan siis olla aktiivisena lukijana google+:lla tehdyissä blogeissa, mutta en lisää itseäni piireihin. Saattaa olla, että olen ymmärtänyt jotain väärin, mutta te viisaat, oikaiskaa mahdollinen erheeni.


Mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!