perjantai 21. marraskuuta 2014

Viikko hurahti, mutta Juuso se köllötti


Viikko on hurahtanut hurjaa vauhtia. Ohjelmassa on ollut omaishoitoa ja keskiviikko kulutettiin Ukkokullan kanssa Tallinnassa. Torstaina havahduin siihen, että joulu lähestyy, enkä ole siihen vielä oikein mitenkään reagoinut. Olin suunnitellut viritteleväni jouluvaloja ensi viikolla, mutta eilen sitten laitoin kahden tunnin ajan ulkoistusvaloja pihamaalla pikkupakkasessa. Näpit jäätyivät, vaikka käsissä olikin ohuet käsineet.  


Nyt on perjantai-ilta, koti on siivottu ja viikonloppu voi alkaa.Ulkona sataa ihan kunnolla lunta, pakkasta kaksi astetta.


Istahdin tietokoneen ääreen tarkoituksella päivittää blogikuulumisia, mutta kummasti pää tuntuu ihan tyhjältä ja kaikki mielessäni sommittelemani asiat haihtuivat ties minne. Niinpä päätin laittaa alkuviikosta otetut Juuso-kuvat esille. Juusolla on nyt sohvavaihe eli se viettää iltaisin seurassani muutaman tovin köllöttäen samalla sohvalla kanssani. Minä toisessa päässä, Juuso toisessa.


Puolen tunnin aikana kissa muutti asentoa monta kertaa. Välillä se kuorsasi äänekkäästi, välillä puhisi ja värisytti viiksiään. Ilmeisesti se näki jännittäviä unia, koska jalatkin tuppasivat ajoittain vispaamaan viiksien tahdissa.


Aikansa sohvalla nukuttuaan Juuso yleensä nousee ylös, venyttelee selkänsä oikein isolle köyrylle ja hyppää lattialle köpöttäen sen jälkeen ruokakupille.


Juuso ja mammansa toivottavat kaikille mukavaa viikonloppua!