sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Eka joululahja


Itse ostaen saa takuuvarmasti mieluisat joululahjat. Tilasin uuden puutarhakalenterin jo pari kuukautta sitten ja vihdoin posti sen toi. Monilla kalenteri on nykyisin kännykässä ja moni ei kaipaa kalenteria laisinkaan. Minäkin olen hissukseen siirtynyt käyttämään kännykän kalenteria, mutta siinä rinnalla pitää ehdottomasti käyttää myös perinteistä allakkaa. Mieluummin sellaista, johon voi kirjoittaa muutakin, kuin pakolliset menot. 

Olen kovasti tykästynyt tähän pihakalenteriin, johon kirjaan niin sää- kuin puutarha-asioitakin. Niiden perinteisten hammaslääkärimenojen ja sukulaisten merkkipäivien lisäksi. Pihakalenterista on tullut tärkeä asiakirja, joiden vanhemmista kappaleista tapaan tarkastaa menneiden vuosien istutuksia ja tomattikylvöjen ajankohtia. Kierresidonta helpottaa kalenterin käytettävyyttä. Lisäksi pihakalenterissa on runsaasti hyvää tietoa ja kauniita kuvia. Kalenteriosuudesta löytyy suomalaiset nimi- ja juhlapäivät. 

Kalenterin toimittajina ovat Aarno Kasvi, Saila Routio, Linda Peltoja ja Pirkko Kahila. Julkaisija on Pellervo-Media. Kalenteria voi tilata julkaisijalta ja se on myynnissä myös monissa kirjakaupoissa.


Tämä ei ole minkäänsortin yhteistyöpostaus. Ihan vain innoissani haluan kertoa siirtyväni pian uuteen kasvukauteen elämäni kahdeksannen pihakalenterin kanssa.