maanantai 17. marraskuuta 2014

Ups, unohtui


Betoniaskarteluni tuloksia - pallosta tulikin Barbababa.

Unohdin eilen tyystin haastaa uusia kumppaneita Kuusi kuvaa kesästä -teemalla, joten haaste lähtee seuraaviin satunnaisesti valitsemiini blogeihin:


Haaste kuuluu näin:
 
Haasteessa on tarkoitus valita kuusi kuvaa viime kesästä. Aihe on tottakai täysin vapaa, kunhan vain kuvat ovat viime kesältä. Siispä, suosikkikasveista, kesän projekteista, onnistumisen ilosta, reissuista tai vaikka vain kauniista valokuvista on haasteenne tehty.

* * *

Koska itse koin kuvanneeni vähän turhankin yksipuolisesti viime kesän aikana, heitän tämän haasteen kaikille muillekin vapaasti otettavaksi. Josko joku muukin löytäisi uusia inspiraatioita selatessaan menneen kesän kuviaan.
 

8 kommenttia:

 1. Kiitos paljon haasteesta! Täytyypä kaivaa kuvakansioita. Nyt pimeän ja harmauden keskellä onkin kiva muistella kesää : )

  Sun kuusi kuvaa on kaikki ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka. Kesäkuvien katseleminen on tässä pimeydessä suorastaan tarpeellista terapiaa.

   Poista
 2. Ihana, persoonallinen Barbababa!
  Onko nuo muut muuten kiviä, vai betoniako nekin, erityisesti tarkoitan nyt tuota altaan näköistä kiveä toisten kivien päällä? Jos se nimittäin on kivi, niin on muuten hienon mallinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muut kivet ovat ihan tavallisia tontilta löytyneitä kiviä, mutta tuo altaan näköinen on ensimmäisiä betonitöitäni. Siitä piti tulla linnunjuoma-allas, mutta se on vähän turhan mohkurainen. Meillä on sen verran vähän kiviä omasta takaa, etten ole raaskinut siitä luopua. Tein muutama vuosi sitten useamman altaan ja osa niistä onnistui ihan hyvin. Upotin pintaan värillisiä koristehelmiä, jotka näyttävät kauniilta timanteilta auringossa.
   Barbababasta piti tosiaan tulla betonipallo. Tein lasten muovipalloon viillon ja täytin pallon betonilla. Laitoin pallon kuivumaan kulhoon ajatuksella, että se pysyisi pallon muotoisena, mutta muovi antoi niin paljon periksi, ettei siitä sitten tullutkaan palloa. Tuli Barbababa. Löytyi sillekin sitten paikkansa. Kyllä minä sen pallonkin vielä teen, mutta täytynee hankkia vaikka vanha pallovalaisin sitä varten.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Se otetaan vastaan ja kaivaudutaan kesän kuvakansioihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Kaupunkilaistyttö! Sinne vaan kesäkuvien joukkoon.

   Poista
 4. Kiva asetelma :)) Ja barbabapa (ätsch miten se kirjoitetaan..) on parempi ku pyöree pallo!
  jooh ... se viimme kesää... oi ihanuutta.

  VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!