perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ruususeurasta postia


Liityin Suomen Ruususeuran jäseneksi ja tänään sain ensimmäisen jäsenlehden, tuon oikeanpuoleisen Ruusunlehden. Mukana tuli Pirjo Raution "Tuoksuvat tarhakurtturuusut" ja kaunis ruusukortti, jolla minut toivotettiin tervetulleeksi seuran jäseneksi. Paljon siis mielenkiintoista lukemista ja ihania kuvia. Vaikka ei ruusuja omaan puutarhaan istuttaisikaan, on kiva kartuttaa tietojaan. Minä kyllä höpsähdin pari kesää sitten pensasruusuihin, joten koen kaiken tiedon olevan tarpeellista.

Toivottavasti teidänkin viikonloppunne on alkanut näin mukavasti. Ellei postilaatikossanne ole ruusupostia, laitan tähän lohduksi kuvan helmikuisesta ruusukimpusta. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

15 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Sait jo huomisen ruusut, ihanat ;) Onnea!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ruusut.Naistenpäivä onnittelut:)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! Teit hyvän valinnan. Itsekin olen ollut jäsen jo pari vuotta ja tykkään, että heillä on hyvä lehti, jota ei voi noin vain luettuna nakata pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noin hienoja lehtiä voi pois heittää. Tieto ei vanhene ja siihen on kiva palata toistekin. Luultavasti sinulla oli osasi Ruususeuraan liittymisessäni, kun vinkkasit niistä kotimaisista uutuusruusupensaista. Mietin kyllä asiaa jo viime kevään puutarhamessuilla, mutta ilmeisesti tarvitsin toisenkin kimmokkeen.

   Poista
 4. Tuohan kuullostaa mielenkiintoiselta seuralta! Ruusuista olisi kiva tietää enemmän!
  Minulla oli postilaatikossa lintupostia, liityin BirdLife Suomen jäseneksi ja sieltä oli tänään tullut postilaatikkoon lehti, jossa esiteltiin pihalintuja. Kuoressa oli myös talitinttipinssi (ja jäsenmaksulasku)
  Ruusuista naistenpäivää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa naistenpäivää sinullekin!
   Tutustuin Suomen Ruususeuraan jo viime kevään puutarhamessuilla, mutta mikä lie, etten silloin liittynyt. Eksyin sitten heidän kotisivuilleen ja päätin liittyä. Suosittelen. En kuulu BirdLifeen, vaikka heidän toimintaansa seurailenkin. Lintukirjoja tulee kyllä keräiltyä ja eilen sain ilmoituksen, että kirja-alesta tilaamani kirja on vihdoin saapunut noudettavaksi kirjakaupasta. Kylläpä kestikin.

   Poista
 5. Ruusuista naistenpäivää!

  Epäilenpä, että jäsenposti innostaa hankkimaan lisää ruusuja puutarhaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Sussi! Pakko yhtyä tuohon epäilyysi.

   Poista
 6. Ruusuharrastus se vie mukanaan niin siinä voi käydä.
  Hyvää naistenpäivää.

  VastaaPoista
 7. Hyvää naistenpäivää! Olen montakertaa käynyt ruususeuran sivuilla ja harkinnut liittymistä, olen niin ruusuihin hurahtanut että.. taidan alkaa tuumasta toimeen sinun innoittamana :) ja Sussi on oikeassa, ruusuja saattaa tulla lisää.

  VastaaPoista
 8. Itse olen myös harkinnut liittymistä. Pari päivää sitten lehdessä uutisoitiin, että alueellemme on saatu myös oma ruususeura. Luulisin, että tuo sama posti tipahtaa minunkin laatikkooni vielä lähiaikoina ;)

  VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!