tiistai 22. toukokuuta 2018

Vihdoin kotona

Koristeomenapuu - Malus purpurea 'Aamurusko

Lämmin kiitos kaikille ihanista sanoistanne ja tsempistä maatessani sairaalassa. Pari kertaa yritin kännyllä päivittää blogiani ja kommentoida niin teidän blogejanne kuin vastata omaan blogiin tulleisiin kommentteihin, mutta netti pyöri niin älyttömän hitaasti, ettei hommasta tahtonut tulla mitään. Lisäksi olen ollut aika lailla surkeassa kunnossa, joten katsoin parhaaksi keskittyä tyynyn halaamiseen ja toipumiseen.

Koristeomenapuu - Malus purpurea Royalty

Pääsin vihdoin eilen kotiin jatkamaan toipumista. Sairaalassa aika tulee pitkäksi ja pian sitä tuntee itsensä riittävän hyväkuntoiseksi palatakseen kotiympäristöön. Eilisillan puutarhakierros ja tämän päivän yritys saada jotain konkreettista aikaan on kuitenkin osoittanut, että olen melko heikossa kunnossa. On siis otettava lääkärin ohjeistus tarkasti ja keskityttävä lepäämiseen ja kunnon kohentamiseen.

Omena Valkeakuulas

Mattoon kompastumisen aiheuttama aivotärähdys, kallonmurtuma ja sisäinen verenvuoto ovat onneksi alkaneet hyvin parantua. Näyttää siltä, että minulla oli onni mukanani, eikä vakavasta vammasta jää pysyviä haittoja. Pärjäsin monenlaisissa testeissä ja kokeissa hyvin. Muussa tapauksessa minua ei edes olisi kotiutettu. Sairasloma on kuitenkin heinäkuun alkuun ja jälkitarkastuksia sekä seurantaa luvassa. Ikävintä kesäni kannalta on se, että sain ainakin kolmen kuukauden ajokiellon, jota täsmennetään jälkitarkastuksissa joko vähentäen tai lisäten. 

Arovuokko - Anemone sylvestris

Toki olin ohjeistanut Ukkokultaa pitämään huolta puutarhasta. Kasvariin siirtämiäni tomaatteja oli kasteltu ja nurmikkokin kertaalleen leikattu. Kahden viikon ahkerien käsien uurastuksen puute kuitenkin näkyy selkeästi joka nurkalla. Ehkä osa tyytymättömyydestä on myös sisäsyntyistä, sillä sairaalan ikkunasta ulos katsellessa on harmittanut todella paljon nähdä auringon hellivän luontoa ilman, että pääsisin siitä millään tavoin osalliseksi. Nyt tuntuu, että kahden viikon tekemättömyys suorastaan huutaa joka nurkalla ja silti minun pitää vain tyytyä köpöttelemään rauhassa kaiken ohi kumartumatta nyhtämään ainuttakaan rikkaruohoa.

Keltareunapikarililja - Fritillaria michailowskyi

Sairaalareissun ja helteiden vuoksi menetin tänä kesänä valtaosan sipulikukkien kukinnasta. Kirjopikarililjat ja monet muut ovat jo rupsahtaneet ja tulppaanitkin alkavat olla viimeisillään. Puutarhan maa on rutikuivaa. Siinä on tietysti se hyvä puoli, etteivät rikkaruohotkaan ole saaneet niskaotetta. Kahdessa viikossa luonto on räjähtänyt vihreäksi ja vehreäksi ja kukinta on taatusti edistynyt pikakelauksella. 

Räjähtäneet hyasintit

Meikäläisen olo on yhtä räjähtänyt, kuin olopihan Allaspenkin kukkineiden hyasinttien ulkoasu. Kahdesti olen aamupäivän aikana kiertänyt talon, mutta kolmas kerta jääköön illansuuhun. Tieremppa on aktiivisimmillaan ja melu ja pöly on sen mukaista. Sen verran sain tämän hetken suunnitelmia eteenpäin, että kaivoin suorakylvettävät siemenpussukat esille odottamaan pääsyä kasvimaalaatikoihin.

Lemmikit - Myosotis sylvatic

Ihanaa, että saan parannella itseäni oman puutarhan hyvässä seurassa. Aion tässä hissukseen käynnistellä itseäni ja palata aktiivisemmin kommentoimaan blogejanne. Lukenut kyllä olen, joten suurin piirtein olen edelleen kartalla siitä, mitä puutarhamaailmassa tapahtuu.

Iloa, eloa ja runsaasti terveyttä teille kaikille!
 

61 kommenttia:

 1. Ihanaa, että pääsit kotiin! Ota nyt kuitenkin ihan rauhallisesti... nauti kukista vain katsellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse! Kotona on todella mukavaa olla. Pakko ottaa rauhallisesti, sillä kunto ei vaan salli minkäänlaisia ponnistuksia ja tokihan hiukan sekin rauhoittaa, että haluan paranemisen etenevän ilman takapakkia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, suunta näyttää hyvältä, kunhan maltan edetä hissukseen.

   Poista
 3. Ihanaa, että pääsit kotiin toipumaan ja että kaikki testit menivät hyvin! Kokemuksesta voin sanoa, että sormet ovat melkein tulessa ja kaikkea tekisi mieli tehdä, mutta se maltti, sitä nyt tarvitaan ja paljon kanssa! Minulta tuntuu maltti puuttuvan joissain asioissa ihan kokonaan.

  Tämän kevään sipulikukkakukintaa et päässyt näkemään, mutta helteet helli kukkia sellaisella vauhdilla, että varmaan vain katveessa kukintaa kesti, mutta ensi vuonna sitten, silloin pääset jälleen sipulikukkien kukintaa ihailemaan. Nyt ilahduttaa hedelmäpuiden kukinta, alkava sireenien ja angervojen kukinta ja perennat hiljalleen - kukintaa siis riittää ja nautiskelua.

  Upea Ukkokulta on toiminut ohjeidesi mukaan, sinulla on aarre! Ihana asia! Varmaan hänkin oli sydän syrjällään sairaalassa olosi ajan. Mutta nyt hiljalleen, ajan kanssa ja pienin askelin toipumista ja voimaantumista...nyt on tällainen - toisenlainen kesä! Nautitaan siitä!

  Voimahalit ja enkeleitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttia jaettaessa minäkin olen aikoinaan ollut ilmeisesti tyystin poissa paikalta. Hirveä kutina sormenpäissä mennä tekemään pihamaalle kaikenlaista, mutta onneksi kroppa ilmoittaa voimien jääneen sairaalasänkyyn.
   Ukkokulta on todellakin aikamoinen aarre ja tehnyt parhaansa tai enemmänkin. Nytkin hän lähti leikkaamaan nurmikkoa, kun totesin sen olevan aivan liian pitkää. Kyllä minun kaatumiseni pelästytti meidät kumpaisenkin ja muut lähisukulaiset ja ystävät. Miten sitä aina kuvitteleekaan olevansa täydellinen ja koskematon. Yksi mattoon kompastuminen osoitti, että elämän särkyminen voi olla liiankin lähellä.
   Kiitos Saila, tänään olen istunut monen monta kertaa pihalla vain katselemassa ja tuoksuttelemassa, mutta onpa tullut oikaistua sängyllekin. Lääkärin mukaan se kuuluu toipumiseen ja tankkaamiseen.

   Poista
 4. Kiva kuulla, että pääsit kotiin! Vaikka puutarhahommiin ei pystyisikään, niin voi sitä ainakin katsella. Ymmärrän toisaalta turhautumisen, jos ei oikein mitään voi tehdä, kun on sellaiseen tottunut. Tsemppiä kovasti paranemisprosessiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka! Uskon, että täällä kotona toipuminen edistyy harppauksin, kunhan maltan edetä rauhallisesti ja muistaa levätä. Mikä sen terapeuttisempaa, kuin kuunnella lintujen konserttia ja katsella hedelmäpuiden kukintaa.

   Poista
 5. Kyllä se puutarha jaksaa odottaa sinua, kunhan vain maltat ensin tervehtyä. Onnettomuutesi kuulosti todella pahalta, onneksi ei käynyt kuitenkaan pahemmin. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Onnettomuus oli todellakin aika paha, mutta onneksi minulla oli onni mukanani. Puutarha on nyt pakko jättää osittain omilleen ja osittain Ukkokullan hoivattavaksi. Minusta ei kovin suuriin tekoihin nyt ole, mutta eiköhän tässä ajan mittaan toivuta.

   Poista
 6. Kuulostaa ihanalta, että olet päässyt kotiin parantelemaan. Kotona saa kuitenkin edetä omassa tahdissa niin nukkumisten kuin tekemisenkin suhteen. Vakavat seuraukset sait onnettomuudesta. Rauhakseen ja hissukseen tulee parempaa jälkeä kuin riuhtomalla.

  Jos et pääse kunnolla puutarhahommiin, hihkaise blogissa tai sähköpostilla. Aina pikkuiset kitkentätalkoot onnistuvat muutamalta kanssabloggaajalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vaalean vihreää! Pään kolauttaminen tuotti vakavia vammoja, mutta laittoi myös ajatukset taas vaihteeksi paikoilleen. Elämä on hyvin haurasta, eikä sen kanssa pidä leikkiä. Minulle hissukseen oleminen ja eläminen ei ole kovin helppoa, vaan nytpä on tilaisuus sitäkin opetella.
   Kuivuus on onneksi estänyt rikkaruohojen valtausoperaation. Onneksi kesä on vasta aluillaan ja pääsen sairasloman puitteissa nauttimaan omasta puutarhasta täysillä.

   Poista
 7. Hienoa, että pääsit kotiin toipumaan! Pikaista paranemista ja paljon lepoa, malttia ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Sairaalassa oli toki turvallista levätä ja olla hoidettavana, mutta oma sänky on maailman paras paikka toipumiseen. Plussana on vielä nähtävä oman puutarhan vehreys ja kukkien ihanuus.

   Poista
 8. Hyvä kun pääsit kotiin. Parantuminen on siellä mukamas nopeampaa, ainakin minusta tuntui siltä.
  Koita ottaa iisisti ja huilaile, ihaile vain kukkien loistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Olen samaa mieltä siitä, että oma koti tarjoaa paremmat mahdollisuudet toipumiseen. Ensimmäisen viikon olin sairaalassa viiden hengen huoneessa, eikä siellä todellakaan saanut kunnolla nukuttua.
   Aion ottaa iisisti. Ihan senkin vuoksi, ettei kunto paljon muuta mahdollista.

   Poista
 9. Ihana kuulla, että pääsit jo kotiin!
  Nyt vain hetki kerrallaan, voimien mukaan. Tärkeintä on saada sinut kuntoon. Kyllä se puutarha sitten ajallaan toipuu myös.
  Halauksia ja paljon tsemppiä toipumiseen ihana Between! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina, myös sinulle halauksia! Ihana oli palata omaan kotiin ja pääästä tepastelemaan kukkien pariin. Puutarha kutsuu kovasti kaikenlaista tekemään, mutta toipuminen vaatii lepoa ja rauhallista menoa. Nytpä voi hyvin mielin antaa ajatusten ja ideoiden lentää puutarhan parhaaksi.

   Poista
 10. Ajatukseni oli täsmälleen sama kun Riina tuossa edellä kirjoittaa!
  Kyllä se puutarha toipuu ja sinä saat voimia takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo! Aikamoinen luupää olen ja paikallaan oleminen erityisen vaikeaa. Nyt kuitenkin pää kolahti sen verran kunnolla, että se herätti kipujen lisäksi ajatuksia siitä, kuinka haurasta ja ohimenevää elämä saattaa olla. Niinpä lupaan ottaa rauhallisesti ja keskittyä enemmän katselemiseen ja vaikkapa ajattelemiseen.

   Poista
 11. Yhdyn edellisiin kommentoijiin. Helpotti kun kirjoitit kuulumisiasi. Pikaista toipumista- siis ammatti-ihmisten ohjeiden mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Lupasin lääkäreille ottaa rauhallisesti ja levon kannalta. Se oli yksi ehto kotiinpääsylle. Toki kroppakin ilmoittaa, että nyt pitää edetä hitaasti ja lepotauot ovat enemmän kuin tarpeen.

   Poista
 12. Tulipa hyvä mieli tätä lukiessani, selvisit ilmeisesti ilman pahempia vaurioita ja olet alanut jo toipumaan. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Mahdollisuudet vakaville vammoille olivat tarjolla, mutta onni taisi istua olkapäilläni kopsauttaessani pääni parkettiin. Toipuminen tulee kuulemma viemään aikaa, mutta se on hyvällä alulla. Sen lisäksi, että olen onnellinen selviytymisestäni, saan ihan luvalla ottaa elämän kevyesti. Siitä pitää olla kiitollinen, siitäkin.

   Poista
 13. Mukava kun piäsit kottiin parantelemaan ihtiis. Hyvä kun jaksat kuvia ottoo. Vähitellen ne voimat rupivaa pallautumaan. Hyvä kun Ukkokulta on siulla siellä auttamassa. Iliman miehiä oltasiin monta kertoo pulassa. Pekkakin kastel kukkapenkkiä päivän. Mie sain tehä muita hommia.
  Malttia ja toipumista. Lämpimin ajatuksin Rannanpihasta toivotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! Eilen kiertelin illansuussa kameran kanssa ihastelemassa kukintaa. Piti mennä imemään voimaa puutarhasta, jota olin ehtinyt jo kovasti ikävöidä. Ukkokullasta on suuri apu nyt ja yleensä aina muutenkin. Varmasti hänkin pelästyi onnettomuuteni seurauksia.
   Aion ottaa toipumisajan rauhallisesti. Sen verran pelästyin onnettomuutta itsekin.

   Poista
 14. Hienoa kuulla, että olet päässyt kotiin! Älä stressaa puutarhasta. Anna kukkien virkistää oloa ja mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Pientä stressaamista on vaikea välttää, mutta surkea kunto pakottaa ottamaan rauhallisesti. Mukavaa, että on lämmintä ja kaunista. Kukkiva puutarha piristää ja virkistää kummasti.

   Poista
 15. Mukava kuulla että olet päässyt kotiin toipumaan <3

  Aurinkoisin terkuin Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kotiympäristö auttaa kummasti toipumisessa. Ja lisäbonuksena voi käyskennellä kukkivien omenapuiden alla.

   Poista
 16. Onpa mukava kuulla että olet vihdoin kotiutunut ja kaikki hyvin. Nyt vaan mielen malttia ulkona ja hissukseen kuntoudut. Hyvä että sinulla on siellä kotosalla apuja.
  Mukavaa kun olet taas blogimaailmassa mukana :) Lämpimin ajatuksin Tuulikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulikki! Blogia ja blogiystäviä oli ihan yhtä ikävä sairaalassa maatessa kuin omaa puutarhaakin. Onneksi on Ukkokulta, joka auttaa ja myös muistuttaa, milloin meikäläinen meinaa liiaksi tarttua töihin, jotka eivät ole nyt luvallisia. Ihanaa on olla omassa puutarhassa henkäilemässä kauneutta.

   Poista
 17. Kylläpä nuo diagnoosit vaikuttaa aika peloittavilta. Onneksi selvisit ja pääsit kotiin. Nyt kuntoudu ja lepää ja ihaile mikä milloinkin on kukkimassa. Kyllä ne kasvit sieltä nousee ja kukkii ja auttaa parantumaan. Istu ja ihaile kättesi jälkiä, vielä pääset sinne touhuamaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Totisesti itsekin pelästyin epikriisiä lukiessani. Olisi voinut käydä pahemminkin, joten onni on istunut olkapäilläni lyödessäni pääni parkettiin.
   Toukokuu antaa nyt parastaan ja on äärimmäisen terapeuttista kävellä hissukseen kukkivien omenapuiden alla.

   Poista
 18. Olet onnekas ja ihanaa, että alat voida paremmin. Puutarhaa ehdit hoitaa vielä monina vuosina. Nyt on paraneminen etusijalla. Kaikki ei ole nyt tip top, mutta se ei ole nyt oleellista. Paljon kaunista on kuitenkin ympärilläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu! Olen tosiaan oikea onnen tyttö, kun pääni parkettiin lyödessäni en vahingoittunut vielä vakavammin. Toki aiheutuneet vammat on syytä ottaa vakavasti ja antaa itselle aikaa toipua. Onneksi ehdin laittaa puutarhan aika hyvälle tolalle ennen onnettomuutta ja nyt Ukkokulta auttaa tarpeen tullen. Osan voi hyvällä omalla tunnolla jättää tekemättäkin.

   Poista
 19. Puutarha parantaa, vaikka joudutkin nyt katsomoon itse. Siis istu ja nauti. Puutarha parantaa ja odottaa kyllä. Mitään katastrofia ei ole sielläkään odotettavissa - kaunista alkukesää vain! Voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita! Puutarha todellakin parantaa. Parin päivän aikana olen istunut ja katsellut taatusti enemmän, kuin aiemmin yhteensä. Harmi, että tällainen kovakalloinen joutuu aina oppimaan kantapään - tai tässä tapauksessa kallonrusahduksen - kautta, mutta eiköhän oppi nyt mennyt kunnolla perille.
   Toukokuu antaa nyt parastaan. Nautitaan kaikki!

   Poista
 20. Luonnolla on ihmeitä tekevä vaikutus. Se parantaa monta asiaa. Kuinka ihanaa onkaan tehdä noita pihakierroksia aamuin illoin. Tarkastella, mitä uutta luonto tarjoaa joka päivä. Yksi kuihtuu ja toinen alkaa kukoistaa...tämä on ollut niin huippuhieno kevät, ettei sanat riitä kertomaan. Aurinkoista viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Titta! Tämä on todellakin poikkeuksellisen upea toukokuu. Kaikkialla kukkii ja vihertää ja sielu lepää näkymiä katsellessa.
   Aurinkoisia päiviä myös sinulle!

   Poista
 21. Oli sinulla onni matkassa, hyvä, että olet nyt kotona ja saat rauhassa toipua oman kodin ja puutarhan keskellä. Kukkaset nousevat taas ensi keväänä, ja nyt on kuitenkin vielä koko kesä edessä, voimia ja tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Minulla todellakin oli onni matkassa ja toivottavasti niin on jatkossakin. Olen ottanut lääkärin lepo-ohjeet tarkasti ja keskittynyt puutarhasta nauttimiseen lähinnä katselemalla ja ihailemalla.

   Poista
 22. Kiva kun olet päässyt kotiin toipumaan ja lepäämään.
  Lepo ja verkalleen taas käydä pieniin kodin askareihin on sinun nyt hyväksyminen, ahkeralle ja touhun ihmisluonnolle se voi olla vaikeata mutta päivä kerrallaan se siitä alkaa sujumaan.
  Koeta löytää se vaihde itsestäsi, että otat puutarhastasi vain sen kauneus ja kaikki epäkohdat kuten rikkaruohot jätä näkemättä.
  Juuso varmasti on myös kovasti huomiota vailla ja sinähän on kohde joka ei varmasti niin välitä miltä puutarhassa näyttää kunhan vain saa mamman huomion ja silityksen.
  Sinulle kaikkea hyvää toipumiseen ja vanha sanonta kuuluu juuri näin: maltti on valttia ja se pätee varmasti myös tällä hetkellä.
  Terveiset täältä kesäkodista, täällä olemme tämän viikon ja ihmettelemme tätä kevään /kesän voimallista kasvua ja kauneutta.
  Kaikkea hyvää Sinulle ❤️ 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molley! Nyt on todellakin unohdettava ahkerointi ja tekeminen ja keskityttävä silmin nautiskelemiseen. Lintujen konserttiakin on kiva kuunnella.
   Juuso on ikävöinyt minua kuvasti ja kulkee nyt perässäni rapsutuksia pyytäen. Niitä olen antanut yllin kyllin. Juuso on nyt vähän paremmassa kunnossa, kiitos lääkkeiden ja erikoisravinnon.
   Oikein aurinkoisia ja lämpimiä päiviä kesäkotiinne. Toukokuu on nyt kauneimmillaan ja siitä voi vain iloita ja nauttia.

   Poista
 23. Mukava kuulla, että olet päässyt kotiin ja toipuminen etenee. Kaikkea hyvää tulevalle kesälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Toipuminen on alkanut hyvin, kiitos ihanan puutarhaympäristön. Onneksi on vielä koko kesä edessä ja runsaasti kukintaakin vielä tiedossa.

   Poista
 24. Kiva kuulla, että toipuminen etenee ja kotiympäristössä varmasti vielä vauhdittuu! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marketta! Sairaalassa oli hoito hyvää, mutta koti-ihmisenä uskon toipuvani täällä vielä paremmin. Ihanaa istua pergolassa ja katsella kukkivia omenapuita ja kuunnella lintujen konserttia.

   Poista
 25. Mukavaa, että olet päässyt kotiin toipumaan. Pikaisia paranemisia ja hyviä vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kuvankehrääjä! Toipuminen on jo hyvällä alulla. Mieli ja kroppa täällä kotona lepäävät ja välillä voi käydä puutarhassa tankkaamassa kauniita näkymiä.

   Poista
 26. Juuri mietin mökillä, että pitäisi hankkia sinne mattojen alle sellaiset liukuesteet, kun joskus olen kanta-astujana maton päälle astahtanut niin, että matto on lähtenyt liukumaan alta ja siinä sitä sitten on taituroitu, että on pystyssä pysytty. Hienoa, että sinä selvisit onnettomuudesta ilman vakavia jälkiseuraamuksia! Ota iisisti, nauti puutarhasta sellaisena kuin se on ja älä murehdi turhaan niitä rikkaruohoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuesteet mattojen alle on pätevä keino välttää liukumista. Minullakin liukueste on ollut kaapissa odottamassa paikalleen asettamista. Nyt kyllä lähti keittiöstä matot kokonaan. Ehkä uudet ja paremmin paikallaan pysyvät matot tulevat jossain vaiheessa tilalle.
   Olet oikeassa, minulla oli onni mukanani. Otan myös iisisti, kunto ei salli huhkimista.

   Poista
 27. Kotona on paras - myös toipua. Joskus se tosin aiheuttaa malttamattomuutta, kun kaikki tekemättömät asiat ovat silmän alla. Se saattaa myös nopeuttaa toipumista, jos käyttää hyväkseen vain ne lempeät ja mieltä hellivät, tutut elementit. Ja puutarhan kauneus ja henki on parasta ihmiselle. Maltillista toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko, kyllä kotona on helpompi toipua, vaikka ärsykkeitä onkin enemmän. Nyt sää ja puutarha on tarjonnut parastaan ja olen osannut istua ihan vain ihailemassa.

   Poista
 28. ihana, että olet päässyt kotiin! paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi!
   Hoito sairaalassa oli loistavaa, mutta kyllä kotona on silti paljon mukavampi olla.

   Poista
 29. Kiva että olet päässyt jo kotiin toipumaan.Kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma! Kotona toipuminen on mukavampaa. Varsinkin nyt, kun luonto tarjoaa kauneutta yllin kyllin.

   Poista
 30. Hienoa, että toipuminen on edistynyt ja olet päässyt jo kotiin! Kyllä se puutarha odottaa ja voit nyt vain keskittyä nauttimiseen ja Juuson rapsutteluun. Varmasti on vaikeaa vain katsella, mutta tsemppiä toipumiseen.

  VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!