tiistai 29. toukokuuta 2012

Aamusella

Eilisiltana kirjoitin toisella koneella päivityksiä, jotka oli tarkoitus siirtää tänne blogiin. Niin vain kävi, että onnistuin kadottamaan koko tekstin. Mennyttä on turha murehtia, joten nyt vain kohti uusia juttuja.

Lämpimät päivät lienevät tältä erää hetkeksi ohi. Tänä aamuna mittarissa oli vajaa viisi astetta ja kolealtahan se tuntuu. Ukkokullalle tuumasin, että moinen lämpöaalto sai olon tuntumaan kesälomalaiselta ja vasta on toukokuu. Siihen Ukkokulta tokaisi, että siinä se kesä saattoi sitten ollakin. No, eiköhän noita lämpimiä päiviä vielä ole edessäkin.

Omenapuut ovat täynnä kukkia ja toivotaan, että pölyttäjät löytävät tiensä niihin. Tässä jokin sarvijaakko on saapunut tutustumaan valkeaan maailmaan. Myös juhannusruusussa on joitakin nuppuja. 

Unikoissa on  jo isot nuput, mutta ehkä viilennyt sää hidastuttaa niiden aukeamista.


Vaikka viime päivinä on tullut heiluttua lapion varressa, on aikaa riittänyt myös askartelulle. Kesä-heinäkuussa on paljon läheisten syntymä- ja nimipäiviä, joten kortteja on hyvä olla valmiina. Korttitehdas seilasi pihapöydän ja takkahuoneen pöydän väliä, kunnes eilen illalla korjasin pahvit, sakset ja muut tarvikkeet pois. Varastossa on nyt sen verran valmiita kortteja, että vähäksi aikaa riittää. Aina ei askartelukaan suju ja niinpä täytyy käyttää kaikki innostuneet hetket hyödyksi.

Päivä kutsuu arkisten tehtävien pariin. Toivottavasti tästä tulee kaikille hyvä päivä!

6 kommenttia:

 1. kauniita kukkia ja ihana kortti:)

  Kyllä sieltä vielä tulee lämpimät kelit, ihan varmasti kesä-heinäkuun vaihteessa, kun on Turun maratonin aika. Viime vuonna juoksin siellä +31 asteen helteessä ihan läkähdyksissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tulee hieno kesä. Enkä minä näitä viileitäkään päiviä pahakseni laita. Jaksaapahan paremmin tehdä puutarhahommia.

   Poista
 2. Nyt on ukkokultasi väärässä, edessä on vielä pitkä kuuma kesä! Kiva kisukortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Yritän hyödyntää askartelussa, mitä laatikoiden pohjalta löytyy. Osan saamistani postikorteista olen leikellyt ja laitan näin uusioaskartelun jälkeen kiertoon.

   Poista
 3. Mun kissafani-tyttäreni olisi niin tyytyväinen,jos saisi noin hienon kortin merkkipäivänään.

  Viime viikko oli kyllä säiltään aivan úpea ja varmasti jatkoa tulee seuramaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakortti tulee omalle tyttärelleni, jolla on kaksi kissaa. Toivottavasti hänkin tykkää äidin tekeleistä.

   Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!