maanantai 14. joulukuuta 2015

Mämmikourien kuningatar


Huomasin oikeassa sivupalkissa jotain omituista ja lähdin sitä tutkimaan. Kuinka ollakaan, onnistuin kerrassaan loistavasti kadottamaan kaikki hienot tunnustukset, joita rakkaat blogiystävät olette minulle ojentaneet. Blogistani on varmenteet jossakin, mutta tähän hätään en niitä ehdi kaivamaan. Enkä ole hetkeen edes muistanut koko blogista varmenteita ottaa, joten tuoreita tietoja tuskin löytyykään. On tämä tietotekniikka sitten ihanaa. Yhdellä napin painalluksella pystyy luomaan itselleen päänsärkyä pitkäksi aikaa.

Muuten menee ihan mukavasti, joten jatketaan samaan malliin.
 

30 kommenttia:

 1. Harmillinen työtapaturma!

  Tekisi mieli itsekin vähän muuttaa blogin ulkonäköä, mutta en taida uskaltaa, mulle kävisi just tuolleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä näköjään sattuu. Onneksi ei ole kuolemanvakavaa.

   Poista
 2. Tyätapaturmia sattuu. Meikälääselläki on teknine ongelma; ploggeri ei anna mun liittyä kenenkää plokin sivustohon lukijaksi mun omalla logolla ja nimimerkillä, vaan tukkii hahamonkuvaa ja mun nimiä. Enkä tiärä mitä oon teheny. Tutkimattomat on tekniikan ihimeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tämä blogger käyttäytyy ihan kummallisesti, eikä millään tahdo löytyä selitystä ongelmiin. Minun tapauksessani saan tällä kertaa syyttää aivan itseäni.

   Poista
 3. Älä huoli, et ole ainoa jolle tällaista sattuu. Varmasti jokaiselle tuttuja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän sattuu, mutta pikkaisen sittenkin harmittaa. Onneksi ei ole kuolemanvakavaa.

   Poista
 4. Juu kyllä helposti katoaa kaikki sinne jonnekin b-avaruuteen.
  Mie hävitin syksyllä koko alkuvuoden kansiollisen kuvia, jotain yli 2000kpl. Eikä löytynyt koneelta, vaikka etin jollain ohjelmalla.
  yritin minäkin liittyä jonnekin lukijaksi, niin jotain eri nimee tarjosi, ihan kuin Navettapiialla. Ei ihan pitäis luottaa näiden juttujen säilyvyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien suhteen olen sen verran usein möhlinyt, että niitä on varmistettu useampaan kertaan. Sen sijaan sivuasettelua ja kaikkia muita härpäkkeitä pitäisi ilmeisesti myös varmistella vähän useammin. Sinne menivät, eikä mistään löydy.

   Poista
 5. Hei minulle kävi samoin. Tosin mulla lähti "Seuraamani blogit" yhdellä painalluksella. Enkä niitä enää yrittänytkään saada etusivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika toivottomalta näyttää noiden kadottamieni juttujen palautus, joten mennään eteenpäin.

   Poista
 6. Varmenteita?! Voiko blogistakin ottaa jonkinlaisia varmenteita... Hmm, mielenkiintoista, mutta harmillista mitä sinulle on sattunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa hallinta-osiossa saattoi tiettyä tekstiä klikkaamalla tehdä varmennukset blogista. Nyt sitä ei löydy, mutta on se edelleen mahdollista ja olen niin tehnytkin.

   Poista
 7. Olen tullut siihen tulokseen, että bloggerilla on oma tahto, niin kummia juttuja välillä tapahtuu. Blogia kannattaisikin tosiaan välillä varmuuskopioida. Olisi sitten edes jonkinlainen versio tallessa, mikäli katastrofi iskee. Itse olen siinä kyllä luvattoman laiska, vaikkei se montaa sekuntia veisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin blogger toimii välillä ihan omituisesti, enkä saa siitä tolkkua. Varmenteita olen toisinaan ottanut, mutta aina laiskuu iskee ja kuvitelma, ettei minulle mitään ongelmia tule. Näin sitä erehtyy.

   Poista
 8. Varmasti sua harmittaa isosti. Gadgetit taitaa tosiaan olla semmosia ettei niitä saa palautettua eli poistettu mikä poistettu? Otan jokaisesta jutusta tekstikopion Wordiin ja tallennan kuvat omiin kansioihinsa. Bloggerissa on tosin varmuuskopiotoiminto, mutta en ole sitä käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmittaa, enkä tosiaankaan ole keksinyt keinoa niiden palauttamiseksi.
   Kuvat olen aina tallentanut kahteen eri paikkaan. Tekstistä en ole erikseen ottanut kopioita, mutta jossain vaiheessa bloggerin hallintapuolella oli mahdollisuus klikkaamalla tehdä varmuuskopiot. Sitten se klikkausmahdollisuus poistui tai ainakaan en ole sitä löytänyt. Ukkokullan avustuksella blogista on otettu varmuuskopiot, mutta siitä on jo aikaa. Tuo yhden klikkausen aiheuttama "kadotus" muistutti taas varmuuskopioinnin tärkeydestä.

   Poista
 9. Nyt lisää tilaa uusille tunnustuksille :)

  VastaaPoista
 10. Tuttu juttu minullekin, välillä blogger temppuilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Temppuilee ja käyttäytyy ihan omituisesti.

   Poista
 11. Joo, kuulostaa tutulle. Kyllä olen tämän bloggerin kanssa sählännyt kerran jos toisenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus sitä istahtaa koneen ääreen ja päättää tehdä pikaisen postauksen. Sillä seurauksella, että vielä seuraavanakin päivänä siivoaa sotkuja, jotka syntyivät jostain yhdestä pikaklikkauksesta.

   Poista
 12. Voihan harmitus, toivottavasti möhläys selkiää parhaiten päin. Ja onneksi muuten menee hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei selvinnyt, eikä taida selvitäkään, joten iso harmitus. Mutta muuten menee ihan mukavasti ja sehän on pääasia.

   Poista
 13. Oikeastaan melko lohduttavaa kuulla, että en ole ainoa, joka välillä onnistuu sähläämään ja poistamaan blogista kiireessä mitä milloinkin. Kyllä se harmittaa, mutta näitä nyt vain aina joskus sattuu.
  Mukavaa joulun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti yksi jos toinenkin täällä sählää, mutta niistä ei tule enempää puhuttua. Harmitus oli nyt niin iso, että jotenkin piti saada sitä purettua.

   Poista
 14. Voi harmitus! Itse olen onnistunut yhdellä napin painalluksella (eihän siihen yleensä enemmän tarvita) poistamaan Flickrista kuvat parin vuoden ajalta. Siinäpä sitten synkronoin ja kansioin niitä uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuossakaan tarvittu, kuin se yksi klikkaus. Ei mitään kysymyksiä, olenko varma vai enkö. Sinne katosi, yhdessä hujauksessa. Kyllä harmitti, mutta turha sitä on jäädä murehtimaan.

   Poista
 15. Voi harmi ja harmitus, ajatella yksi napin painallus ja kaikki katoaa, tai ei siis kaikki vain osa bloggerista ja mikä työ koota ne uudelleen.
  Jospa siihen löytyisi jokin palautuskonsti!
  Kissaterapia auttaa kaikkeen pieneen ja suureen harmitukseen eli rapsuttele ja paijaa Juusoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi katosi vain yksi osio, mutta kyllähän se harmitti. Täällä bloggerissa deleteä ei tarvitse erityisemmin vahvistaa. Se katoaa, mikä katoaa ja kertaheitolla.
   Kissaterapia onkin parasta mahdollista sielunhoitoa ja sitä tässä on harrastettu oikein urakalla. Parhaillaankin yksi karvainen katti vaatii pöydälläni oman huomioannoksensa.

   Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!