sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ranne viekööön, en päässyt messuille


Voitin Viikarivartti -blogin arvonnassa lipun Turun puutarhamessuille. Odotin kovasti pääseväni messuille, sillä se olisi ollut virkistävä ja tarpeellinen katkos viime aikojen hektisessä omaishoitorupeamassa. 

Liput tulivat torstaipostin mukana ja perjantaiaamuna olin valmistautunut suuntaamaan auton nokan kohti Turkua. Valitettavasti suunnitelma siirtyi ensin lauantaille ja lopulta sunnuntaille hiipuen sitten kokonaan. Oikea käden vanha rannevamma kipeytyi pääsiäisen ikkunanpesuprojektin yhteydessä. Ranne on turvonnut ja särky kiusaa kaiken aikaa. Ratin kääntäminen ja vaihteen käyttäminen onnistuu hetken aikaa, mutta ranne ärsyyntyy pienestäkin rasituksesta ja kipu yltyy. Kuka minut Turusta ajaisi kotiin, jos auton sinne saakka saisinkin. Pakko oli luopua messumatkasta. Niin paljon, kuin se harmittikin. Yritin tarjota lippua tutuille, vaan yhden lipun ottajille ei ole ilmaantunut vapaaehtoisia. 

Lämmin kiitos sinulle Varpuslintu messulipusta. Olen todella pahoillani, etten päässyt lippua hyödyntämään. Niin omasta, kuin sinunkin puolestasi. Näin se elämä menee, aina ei voi tehdä siten, kuin ennakkoon suunnittelee. Onneksi ei sentään ole kovin vakavasta asiasta kysymys. Ranne on kipuillut ennenkin ja tiedän sen toipuvan riittävässä levossa.  Ja uusia messujakin järjestetään joka vuosi. Seuraavia siis odotellessa ja sillä välin muuta touhutessa.

23 kommenttia:

 1. Harmillista. Minuakin harmitti kovin, kun flunssan vuoksi ystävien tapaaminen ei onnistunut. Ei aina mene siten, kun suunnittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun oikein jotain odottaa, harmitus suunnitelmien muuttumisesta on sitä suurempi. Ajaminen ei onnistu yhdellä kädellä. Onneksi näitä ei kovin usein satu.

   Poista
 2. Aina voi matkaan tulla mutkia, onneksi ei kuitenkaan pahemmin käynyt. Ja, parempi varoa kuin katua.

  Toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranne on oireillut ennenkin ja siksi otin rannetuen jo ajoissa käyttöön. Särky vähän ärsyttää, mutta eiköhän tästäkin taas selvitä.

   Poista
 3. Tuo rannevamma on kiusallinen ja tuttu minullekin aina ajoittain. Nyt ollut onneksi tosi pitkään täysin oireeton.
  Hyvää sunnuntain jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään minunkin käteni on ollut oireeton. Eipä siihen paljon muuta apua ole, kuin käden lepuuttaminen. Oikeakätisenä oikean käden lepo on kyllä vähän hankalaa. Vasenkätisenä nytkin naputtelen.
   Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 4. Olipas harmittavaa, noinhan se monesti käy, kun odottaa jotain. Varmasti järkevää jättää lähtemättä, vaikka olisi mieli tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autolla ajaminen on tosi hankalaa, kun oikea käsi on poissa pelistä. Pakko oli jättää messumatka väliin. Hesan messuille pääsen bussilla ja junalla, joten sitä nyt odottelen.

   Poista
 5. Onpa ikävää, niin vaiva kuin se ettet päässyt messuille. Toivottavasti ikkunat on kirkkaat :)
  En nyt ole seurannut muita messuja, olisiko niitä vielä muualla? Tampereelle olisin mennyt, mutta mulle tuli kurssi, joka päättyy kyllä 20.4. vielähän siitä sitten kerkiäis hurahtaa lauantaina tai jopa perjantainakin Tampereelle. Huomenna selviää kurssin aikataulu. Tietty on ollut tässä ylimääräisiä kuluja kun jouduin ravaamaan terveyskeskuksessa kahden viikon aikana monta kertaa. Kyllä vähän keljutti kun laitoin laskuja maksuun. Äkkiä meni messumatkan hita. Jospa sitten seuraavan kerran pääsis.
  Ps. Kaikki ikkunat on täällä vielä pesemättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pestyt ikkunat on kirkkaat, mutta pesemättömiä vielä riittää.
   Helsingin kevätmessut ovat ensi viikonvaihteessa eli 12.15.4. ja Lahden Pihapiiri-messut 27.-29.4. Vielä siis ehtii puutarhamessuille. Vaan eihän se toki pelkkään lippuun jää, vaan aina niitä kuluja tulee muutenkin.
   Ikkunoiden pesemisellä ei taida vielä olla kiirettä. Minäkin hosuin, mutta tietyöremppa pöllytti koko syksyn sen verran kaikenlaista moskaa, ettei ikkunoista tahtonut aurinkoisella ilmalla nähdä läpi. Eikä niistä pesemättömistä näe vieläkään.

   Poista
 6. No voihan harmitus! Paranemista kädellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Kyllä se ajan kanssa paranee. Kuvittelin voivani näpytellä tietsikaa yhdellä kädella, vaan vaikeaa se on. Niinpä lähden kuluttamaan aikaani telkun ääreen. Mukavaa sunnuntai-iltaa.

   Poista
 7. Auts, ei ole mukava tuollainen vaiva..
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peukalokin lopetti yhteistyön. Kaipa on huomenna terkkariin soitettava. Oikeakätisyys ilman oikeaa kättä on hankalaa.

   Poista
 8. Aina orotetun tapahtuman peruuntumine, tavalla tai toisella, ottaa kupolihin. Toivottavasti toivut nopiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, harmittaa, vaan minkäs näille voi. Taitaa taas olla kortisonipiikin aika.

   Poista
 9. Voi harmitus! Välillä käy näin. Toivottavasti ranteesi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitus tosiaan. Kipu vain yltyy, joten hyvä, etten edes yrittänyt rasittaa ratin kääntelemisellä.

   Poista
 10. Hyvä, kannattaa antaa ranteen levätä. Messuja tulee uusia, rannetta ei...

  VastaaPoista
 11. No, voi harmi!
  Toivottavasti ranteesi paranee pian. Tuollainen kipu on varmasti niin ärsyttävää ja voimia vievää.
  Voimahalauksia myös omaishoitoasioihin. <3

  VastaaPoista
 12. Voi harmitus, toivottavasti ranteesi paranee pian ja pääset ainakin Helsingin messuille. Anna kätesi levätä nyt kunnolla, rannetuki muistuttaa varmasti asiasta joten sillä ei yritäkään tehdä mitään pientäkään vaan täydellinen lepo lienee parasta juuri nyt.

  VastaaPoista
 13. Jotenkin en huomannut kommentoida tätä postausta kaikessa viikonlopun vilinässä. (Aloin myös miettiä, että en kai unohtanut vastata sähköpostiisikin aiemmin. Hurjat pahoittelut, jos unohdin!) Onhan toki harmillista missata messut, mutta kaikenlaista sattui, eikä aina pysty toimimaan suunnitelmien mukaan. Onneksi et ollut sentään maksanut lipusta mitään! :D

  VastaaPoista
 14. Voi sinua, puutarhurille, ja miksei tietysti kaikille muillekin, ovat kädet niin kovin tarpeelliset näinä aikoina. Sitten kun vielä särky on päällä, on varmasti kurja olo. Toivotaan pikaista paranemista, lepuuta nyt ihmeessä sitä jos suinkin voit!

  VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!