perjantai 5. helmikuuta 2021

Korjaus aikaisempaan postaukseen

 

Postauksessani "Nyt kyllä laiskottaa" 30.1. kirjoitin erheellisesti Helpponoudon olevan Lassila-Tikanojan, kierrätyskeskuksen, Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n sekä SPR:n Kontin yhteisyritys.

SPR:n Kontin toimintamalli on se, että heiltä on käyty Helpponoudon varastolla katsomassa sinne tulleita tavaroita ja saatu sieltä noutaa Konttiin sopivia tuotteita. Helpponoudon kanssa tehtävässä yhteistyössä on kyse nimenomaan Helpponoudon ja mainittujen yritysten kahdenvälisestä yhteistyöstä.

Helpponouto tekee siis yhteistyötä mainitsemieni toimijoiden kanssa,
eikä kyseessä ole missään tapauksessa yhteisyritys näiden toimijoiden kesken.

Kiitos SPR, Kontti-kierrätystavarataloketjun ketjuohjauspäällikkö Tiina Sippulalle virheellisen tiedon korjaamisesta. On hyvä tietää, että blogejamme seurataan monella taholla ja antamaamme tietoon suhtaudutaan vakavuudella. Ollaan siis tarkkoja jatkossakin. Pienilläkin sanoilla voi olla suuri ero.


8 kommenttia:

 1. Minä en erhettä huomannut, kun täällä etempänä asustelen. Tämä oli tärkeä tarkennus ja kiva, että näin mukavasti tällaiset asiat korjaantuu.
  Kauniita helmikuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein tulee kirjoitettua sen tarkemmin yksityiskohtia miettimättä. Hyvä, että virheistäkin annetaan palautetta. Tässä tapauksessa hyvin asiallisesti ja rakentavassa hengessä.
   Samoin sinulle auringoista helmikuuta!

   Poista
 2. Onpa joka tapauksessa hyvää yhteistoimintaa heillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Tällaiselle yhteistyölle olisi varmaan sijaa enemmänkin. Arvostan SPR:n Kontin toimintaa. Siistejä paikkoja, joista etenkin kirjoja tulee välillä haettua. Ja monen monta tavaraa olen sinne vienyt kierrätykseen.

   Poista
 3. Totta, pienilläkin sanoilla saattaa olla iso merkitys. Olen samaa mieltä, hienoa kun blogejamme luetaan. Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen korjaava palaute on minusta hyvää, sillä aina ei kirjoittaessaan tule pohtineeksi yksittäisten sanojen eroa. Omalta osaltani en halua jakaa väärää tietoa.
   Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa sotkettua tekstiä hiukan väärään paikkaan, joten poistoon meni. Ei sen kummempaa.

   Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!