torstai 21. lokakuuta 2021

Joululahja lokakuussa!

 
Maanantaina sähköpostiin tuli viesti PuutarhaNikkareilta. Olen voittanut asiakastyytyväisyystutkimuksessa 100 euron lahjakortin  Sähköpostissa kysyttiin, lähettävätkö he lahjakortin minulle postitse vai tulenko hakemaan sen itse. No, minähän lähdin ihan henkilökohtaisesti lahjakorttia hakemaan. Tulostin vielä sähköpostiviestinkin mukaani, jotta minulla olisi jotain "kättä pidempää" voittoni vahvistukseksi.

Muistan kyllä osallistuneeni asiakastyytyväisyystutkimukseen. Käyn aika usein jommassa kummassa espoolaisista PuutarhaNikkareiden myymälöistä; joko Lommilassa tai Espoonlahdessa. Tykkään tästä puutarha-alan perheyrityksestä, josta yleensä löytää ne kasvimaailman tavalliset ja tarvittaessa harvinaisempia herkkujakin. Syksyn sipulivalikoima on mielestäni seudun parhaimpia. Kesäkukat, ruukut, mullat, ravinteet, koristeet sekä leikkokukat ja mitä nyt puutarhaihminen tarvitsee, löytyvät myymälästä.

Arpaonni harvoin suosii minua. Joulumarkkinoilla arpoja ostaessani tapaan todeta, että minun euroni kilahtavat tukikassaan. Siksi ehkä epäusko valtasi minut PuutarhaNikkareiden sähköpostia lukiessani. Minäkö muka voittaisin lahjakortin? Jee, vaan nyt on lahjakortti haettu ja saatu. Tuossa se nököttää tietokoneen vieressä. Päässä pyörii jo kysymyksiä, mitä kaikkea kivaa keväällä voinkaan hankkia.  

Sain siis lokakuussa joululahjan, joka ansiosta voin ammentaa omaan puutarhaan jotain kivaa ja kaunista PuutarhaNikkareiden pienestä palasta paratiisia.

Kiitos PuutarhaNikkareiden onnettarelle!

Helleborus Double Ellen - Jouluruusu, joka on ostettu PuutarhaNikkareilta (kuva 16.10.21)


28 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Olen tosi iloinen voitosta. Tuolla summalla löydän jos jonkinlaista kivaa.

   Poista
 2. Tämä oli todella kiva arpajaisvoitto!! Onnittelut hyvästä onnesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Kevääseen mennessä olen laatinut niin pitkän toivelistan, että lahjakortti venyy ja paukkuu. Nyt saisi hyviä alennuskasveja, mutta en millään ehdi ostoksille tai kaivuhommiin.

   Poista
 3. Vau, onnea! Nyt osui voitto oikeaan paikkaan, sillä taatusti löydät heiltä jotain ihanaa. Olet suunnitelmallinen, itse en varmasti pystyisi odottamaan kevääseen, vaan hankkisin jo nyt jotain, ainakin havupensaita. Niihin ei usein kukkaro veny.
  Totta, Nikkareilla on loistava valikoima sipulikukkia. Minäkin löysin sieltä tänäkin syksynä paljon uutta ja ihanaa.
  Voitin muuten yhtenä vuotena 50 euron lahjakortin Muhevaiseen. Sähköposti oli mennyt roskapostiin. Eipä ihmekään, kun otsikkona oli varmaan Lahjakortti ja viesti alkoi sanalla Onnittelut... Lienee yksi yleisimmistä roskaviestien aloituksista. Onneksi sen sieltä huomasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Mikä tahansa lahjakortti ilahduttaa, mutta PuutarhaNikkarit on meikäläiselle oikea ihmemaa. Kovasti tekisi mieli aloittaa lahjakortin törsääminen, mutta juuri nyt on turhan paljon täytettä päivissä muutenkin. Keväällä on lisäksi enemmän vaihtoehtoja kasveissa.
   Siis sinäkin olet päässyt onnettaren suosikkilistalle. Onnittelut-sana ei todellakaan innosta avaamaan sähköpostia. Päinvastoin, herättää oitis epäluuloja. Yhtenä päivänä mietin, kuinka netin negatiiviset ilmiöt ovat kasvattaneet sinänsä hyödyllistä varovaisuutta vähän liikaakin. Pelaan harvakseltaan netissä Eurojackpottia. Vielä harvemmin olen mitään voittanut. Silti Veikkaukselta saapuva viesti "olet voittanut" aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä, jotka kyllä nopeasti laantuvat, kun voittosummaksi osoittautuu vajaa 5 euroa.

   Poista
 4. Lämpimät onnittelut! 🎇

  Tämä tuo hieman uuden twistin ja näkökulman tulevan kauden suunnitteluun, jos sen haluaa sillä tavalla nähdä. Ja miksi ei haluaisi? Ihania suunnitteluhetkiä! 🎈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!
   Ilman muuta 100 euron lahjakortti tuo uuden näkökulman suunnitelmiin. Mielessä on jo jotain ajatuksia kasveista, joita on kertynyt hankintalistalle "sitten joskus toteutettaviksi".

   Poista
 5. Jee, nyt meni voitto oikeaan osoitteeseen🤗, onnittelut.
  Kuulostaa mielenkiintoiselta ja toiveet täyttävältä myymälältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maatuska!
   PuutarhaNikkareilta on tullut ostettua monen monta kasvia ja sipulipussukkaa sekä muuta tarvittavaa puutarhaan. Sen lisäksi se on hyvin reiteilleni osuva puutarhamyymälä.

   Poista
 6. Aivan ihana ylläri! Tuollaisten ilojen varassa elämäkin hymyilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella iloinen lahjakortista. Tosin sähköpostiviestiä lukiessani ensimmäisenä ajattelin, että nytkö kohdalleni osui huijaus. Ei ollut huijaus, vaan hieno yllätys.

   Poista
 7. Paljon Onnea! Kyllä tuollainen ilahduttaa näin syksyn synkkyydessä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Todella ilahduttava asia näin syksyllä ja vielä ilahduttavampi kevään koittaessa, kun suunnistan myymälään ostoksille.

   Poista
 8. Onnittelut voitosta! Sattuipa sopivasti juuri vuoden pimeimpään ja sateisimpaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Voitto tuli hyvään saumaan. Nyt on aikaa suunnitella kevään hankintoja.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kutkuttavaa miettiä, mitä ihanuuksia keväällä kotipihaan myymälästä kannan.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku! Totta totisesti on aivan ihana lahja. Kaikenlaisia ideoita putkahtaa päähän. Täytynee ryhtyä jatkamaan niillä vanhaa vinkkilistaa.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Tuossa työpöydällä se lahjakortti ilahduttaa, kunnes tulee käytetyksi.

   Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!