torstai 16. lokakuuta 2014

Arvonta suoritettuArvonta 500. postaukseni kunniaksi on suoritettu. 
M Layouts:n arvontakoneen avustuksella ja Juuson suosiollisessa valvonnassa 
voittajiksi tulivat:
 1. Molley 
 2. Marietta
 3. Sussi
Molley siis valitkoon ensimmäisenä noista sukista, 
sitten Marietta ja Sussille jää ne kolmannet. 
Laittakaa tytöt toivesukkanne kommenttikenttään ja 
yhteystietonne s-postiosoitteeseen 
betweenland@gmail.com 
niin pääsen postittamaan lämpimäisiä. 
Ilmatkin viilenivät juuri sopivasti villasukkakeleiksi.

Juuson kanssa kiitämme kaikkia mukavista kommenteistanne ja osallistumisesta arvontaan. Tästä jatkammekin kohti seuraavia postauksia ja uusia merkkipaaluja.
 
Mukavia loppuviikonpäiviä kaikille!
 
 

23 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille, ihania sukkia saatte :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut onnellisille voittajille.
  Kiitos samoin mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Minäkö voitin, voi ihanaa! Tarpeeseen tulevat, kun en koskaan itselleni ehdi sukkia kutoa, lapsenlapsille menevät minun tekeleeni. Kerron valintani sitten kun Molley on omansa ilmoittanut, mutta tosi ihania ovat kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marietta, Molley on nyt valinnut keltaiset sukat, joten otatko lilat vai vaaleanpunaist.

   Poista
  2. Nuo vaaleanpunaiset ovat sitten minulle - järjestyksessä mennään ;)
   Kiitokset sinulle ja arpamestari Juusolle ♥

   Poista
  3. Marietta, laitatko osoitetietosi sähköpostiini betweenland@gmail.com. Haluatko pakettisi postiin vai kenties laatikkopostiin (smartpostiin)?
   Mukavaa viikonvaihdetta minulta ja vatsa täynnä broileria unten mailla köllöttävältä Juusolta!

   Poista
 4. Hieman olen harmissani kun en voittanut. :/ Pitkä vartiset sukat olisivat tulleet tarpeeseen. Ennen tykkäsin käyttää nilkkureissa lyhytvartisia, mutta tänä syksynä, ikää piti tulla lisää ;), että hoksasin kuinka ihanasti pitkät sukat lämmittää mun nilkkoja, kun on niin kylmäiset jalat, aina. Onnea silti voittajille, Marietta on tainut voittaa useamminkin arvonnoissa!! ;) Onni suosii tiettyjä, mulla on huono onni aina arvonnoissa. Onnea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaquu, ehkä kuulut samaan kastiin kanssani. Voitan erittäin harvoin missään mitään. Yleensä saan sen "ei voittoa" -lapun. Tämä oli ensimmäinen järjestämäni arvonta, joten olen jäävi sanomaan, onko joku voittanut usein vai ei. Aika monet käyttävät arvontakoneita, jolloin valinnan tekee ohjelma. Sellaista käytin minäkin, jotta tulisi puolueeton valinta. Minulla ei kyllä ole hajuakaan, millä systeemillä arvontakone valintansa tekee, minun osuudekseni jäi kirjoittaa kaikkien arvontaan osallistuneiden nimet listaksi ja painaa nappulaa, jossa käynnistää arvonnan.
   Minä voin kyllä kutoa sinulle villasukat, jos suostut maksamaan langat ja postimaksut. Itse asiassa valmiinakin on jo vino pino sukkia. Kerro toivevärisi, niin katson, löytyykö valmiina.

   Poista
  2. Minä todellakin olin viime talvena useasti onnettaren suosikki näissä blogiarpajaisissa :) Kannattais ehkä kokeilla myös lottoamista ... Itse asiassa minäkään en yleensä arvonnoissa ole menestynyt, mutta ehkä nyt on onni kääntynyt ;)

   Poista
 5. Onnittelut voittajille, nyt pysyvät jalat lämpiminä. Vähän aikaa piti tutkailla miten päin Juusu tuossa loikoilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuso nukkuu usein selällään pää miltei kainalossa. Iltaisin se kuorsaa siinä korissaan olohuoneen pöydän alla. Tykkää ilmeisesti olla meidän lähellä. Yöksi se on alkanut lämmityskauden alettua siirtyä takkahuoneen nojatuoliin. Joskus mietin, millä kumman systeemillä kissat valitsevat nukkumapaikkojaan. Hetken kelpaa yksi paikka ja sitten taas vaihdetaan. Tietty selkeä rotaatio valinnoilla kyllä näyttää olevan.

   Poista
 6. Onnea voittajille! Onneksi mulla on vielä hengissä ne vaaleanpunaiset, jotka yksi ystävällinen sielu minulle viime talvena kutoi/neuloi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, onneksi sinulla on se yksi ystävällinen sielu. Sellaiset sielut ovat kullan arvoisia.

   Poista
 7. olipa minulla onnea! Villasukat tulevatkin tarpeeseen, ihana juttu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussi, saat siis lilasävyiset sukat, joten laitatko osoittetietosi sähköpostiini betweenland@gmail.com. Voin myös lähettää paketin smartpostiin, mikäli sellaisen valitset.
   Myös sinulle mukavat viikonlopun toivotukset minulta ja Juusolta!

   Poista
 8. Onnea ihanat villasukat voittaneille!

  VastaaPoista
 9. No jopas meikäläistä lykästi.
  Kiitos kaikki sukat ovat ihania mutta ehkä kuitenkin juuri minun värejäni on tuossa ylimässä sukkaparissa, keltaista ja ihanat pystyraidat/neulokset.
  Eilen en käynyt ollenkaan tietokoneella ja nyt aamulla tuli tämä ihana ylläri ja sitäkin ensin katsoin "älystäni." Ja sitten kiiruusti tänne tietokoneelle, harvoin kommentoin puhelimen välityksellä,
  Eilen ilta olikin aika hektinen ja kaiken kukkuraksi leikkasin saksilla pienen palan vasemman käden etusormesta ja veri vain lainehti. Ei tilanne kovin paha ollut, mutta kun olin leikkaaamassa kissoille sydäntä kävi tämä haaveri ja kissat siinä kaiken muun lisäksi kärttivät omaa osaansa. Verinen etusormi pystyssä sain kullekin kissalle muutaman palan sydäntä ja pääsin tukkimaan verenvuotoa.
  Loppu hyvin, kaikki hyvin, sormen olen paketoinut mielestäni oikein hyvin ja se tuskin kaipaa ammattiauttajaa.

  Tässä valittelen omaa haaveriani ja olen melkein unohtanut arvonnassa Juuson osuuden eli kiitos Juuso ja rapsutukset...........Juuso piti varmasti juuri Molleyn puolta.

  VastaaPoista
 10. Onnea ihanien sukkien voittajalle!

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea voittajille! Muutaman kerran on minua lykästänyt näissä arpajaisissa ja yhdet sukatkin sain, kirjan viimeksi. Kyllä nämä voitot ovat aina niin ilahduttavia, jotta lentoon voisi nousta :)
  Välillä en edes osallistu, kun aattelen etten voita kuitenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka koen, että harvoin missään mitään voitan, on minuakin pari kertaa näissä arpajaisissa lykästänyt. Kai se on niin, että joskus onni kunkin kohdalle koitaa, kun riittävästi yrittää.

   Poista
 12. Onnea voittajille! Palkinnot olivat mitä hienoimmat! Voi tuota Juusoa:D

  VastaaPoista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!