maanantai 20. syyskuuta 2021

Sähellystä ajastamisen kanssa

 
Käytän juttujeni julkaisemisessa aika paljon ajastusta. Aina ei mene senkään kanssa, kuten pitäisi. Ajastin aiemmin kirjoittamani jutun sunnuntai-iltana julkaistavaksi tänään, maanantaina. Epähuomiossa ajastukseen tuli väärä päivämäärä, jonka vuoksi juttu päivittyi syyskuun 14. päivälle eli viime viikon tiistaille. Blogger ei suostunut muuttamaan jo julkaistun jutun päiväystä myöhemmäksi. 

Mikäli aihe kiinnostaa, pääset lukemaan sen joko tästä Täydellisyys ei kuulu puutarhaan tai menemällä 14.9. päivättyyn julkaisuun.

Pahoittelen sähellystäni. Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

11 kommenttia:

 1. Näitähän sattuu. Kerran vain minäkin ajastin tämän uuden bloggerin kanssa ja kas, sittenpä ei ollut saada seuraavaa juttua julkaistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tässä pätee sanonta: tekevälle sattuu. Jollei mitään tee, ei tule mokiakaan.
   Käytän aika paljon ajastusta, joka yleensä toimii hyvin. Nytkin syy oli minussa itsessäni, kun en riittävän tarkkaan katsonut ajastettavaa päivämäärää. Opinpa jälleen jotain uutta.

   Poista
 2. No ilmankos en päässyt blogin nimeä klikkaamalla lukemaan juttua mutta kun klikkasin postauksen otsikkoa niin pääsin lukemaan ja kommentoimaan. Hyvä muistutus itsellekin päivämääristä, julkaisen paljon ajastuksella vaikka yleensä ajastan samalle päivälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi syy selvisi, sillä opin tämän mokan myötä olemaan tarkempi. Olin kirjoittanut tekstin 14.9. ja sunnuntaina ajastin sen ilmestyväksi tiistaina 21.9. Nuo päivämäärät ovat ajastuskalenterissa päällekkäin, enkä tajunnut korjata päivämäärää oikeaan kohtaan. Näin siis ajastettavaksi päiväksi tuli jutun kirjoituspäivä. Blogger ei antanut enää muuttaa jo julkaistun jutun päivämäärää. Hetken mietin kopioida jutun kokonaan uudeksi postaukseksi, mutta helpommin se meni näin.

   Poista
 3. Sähellys on tuttua mullekin. Eipä siinä mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei mitään tee, ei mitään tapahdukaan. Sähellyksistä ainakin oppii.

   Poista
 4. Bloggerin uusi versio on tuottanut minulle ongelmia. Minä en edes löytänyt ajastusmahdollisuutta, kun sitä etsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuvat bloggerin uusimiset ja muutokset tuottavat välillä harmaita hiuksia. Onneksi muilta käyttäjiltä saa apua siinä vaiheessa, kun höyry nousee päästä.

   Poista

Päivänkakkara, kielonkukka, metsätähti, nurmennukka
kuiskii meitä seurakseen, puutarhan helmaan suloiseen.
Kommentista mukava muisto jää, se pitkään mieltä lämmittää.
Kiitos Sinulle vierailustasi!